البته من با مرورگر کروم، وقتی کوکی ها رو پاک میکنم میتونم وارد بازی بشم. ولی با فایرفاکس به هیچ وجه نمیشه وارد بازی شد
کوکی چیه؟چی جوری باید پاکش کرد؟
کوکی هم پاک کردم نششششششششششششششد
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[quote][div][b]amirramzany[/b][/div][div][quote][div][b]kamyab_thunder[/b][/div][div]البته من با مرورگر کروم، وقتی کوکی ها رو پاک میکنم میتونم وارد بازی بشم. ولی با فایرفاکس به هیچ وجه نمیشه وارد بازی شد[/div][/quote]
کوکی چیه؟چی جوری باید پاکش کرد؟[/div][/quote]
کوکی هم پاک کردم نششششششششششششششد
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:o
با توجه به آدرسی که توی مرورگر ها میاد (announcement.php) معلومه که مدیریت یه اطلاعیه مربوط به بازی رو میخوان به ما نشون بدن. و ماهم باید اون اطلاعیه رو ببینیم و تأیید کنیم. و حالا دیگه نمیدونم کدی یا چیزی توی اون صفحه اشتباه شده که مرورگر میگه ریدایرکت های زیادی انجام میشه و نمیشه اون صفحه رو ببینیم.
با توجه به آدرسی که توی مرورگر ها میاد (announcement.php) معلومه که مدیریت یه اطلاعیه مربوط به بازی رو میخوان به ما نشون بدن. و ماهم باید اون اطلاعیه رو ببینیم و تأیید کنیم. و حالا دیگه نمیدونم کدی یا چیزی توی اون صفحه اشتباه شده که مرورگر میگه ریدایرکت های زیادی انجام میشه و نمیشه اون صفحه رو ببینیم.
منم نمیتونم وارد بشم ولی ممکن هم هست که کامل هم گروهی نباشه . ایا بنظر شما ممکنه ه ک شده باشه و الان که ما داریم اینجا تو انجمن میگردیم یه عده در حال کسب مدال باشن ؟
این مطلب در 1391/12/04 10:04:28 نوشته شده است و در 1391/12/04 10:07:29 ویرایش شده است .
منم نمیتونم وارد بشم ولی ممکن هم هست که کامل هم گروهی نباشه . ایا بنظر شما ممکنه ه ک شده باشه و الان که ما داریم اینجا تو انجمن میگردیم یه عده در حال کسب مدال باشن ؟
سرور 12 قراره شروع به کار کنه !
www.kingsera.ir/select_server_to_play
ممکنه اون اطلاعیه ای که میگید این باشه !
از اینها گذشته ، یه سوال :
چرا هیچ کدوم از مدیرا نمیان یه جوابی چیزی بدن ؟
به قول یارو گفتنی :
همه چی آرومه .......
[quote][div][b]kamyab_thunder[/b][/div][div]با توجه به آدرسی که توی مرورگر ها میاد (announcement.php) معلومه که مدیریت یه اطلاعیه مربوط به بازی رو میخوان به ما نشون بدن. و ماهم باید اون اطلاعیه رو ببینیم و تأیید کنیم. و حالا دیگه نمیدونم کدی یا چیزی توی اون صفحه اشتباه شده که مرورگر میگه ریدایرکت های زیادی انجام میشه و نمیشه اون صفحه رو ببینیم.[/div][/quote]
سرور 12 قراره شروع به کار کنه !
www.kingsera.ir/select_server_to_play
ممکنه اون اطلاعیه ای که میگید این باشه !
از اینها گذشته ، یه سوال :
چرا هیچ کدوم از مدیرا نمیان یه جوابی چیزی بدن ؟
به قول یارو گفتنی :
همه چی آرومه .......
اخه چرا باید روز جمعه این اتفاق بیافته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خیلی مشکوکه
[quote][div][b]nilfar[/b][/div][div]منم نمیتونم وارد بشم ولی ممکن هم هست که کامل هم گروهی نباشه . ایا بنظر شما ممکنه ه ک شده باشه و الان که ما داریم اینجا تو انجمن میگردیم یه عده در حال کسب مدال باشن ؟
[/div][/quote]
این خیلی مشکوکه
این خیلی مشکوکه
دادا چرا مشکوک
[quote][div][b]nilfar[/b][/div][div][quote][div][b]nilfar[/b][/div][div]منم نمیتونم وارد بشم ولی ممکن هم هست که کامل هم گروهی نباشه . ایا بنظر شما ممکنه ه ک شده باشه و الان که ما داریم اینجا تو انجمن میگردیم یه عده در حال کسب مدال باشن ؟
[/div][/quote]
این خیلی مشکوکه [/div][/quote]
دادا چرا مشکوک:shock::shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.