سلام خدمت بچه های گل. دوستان من بعد مدتی برگشتم دیدم که تغییرات زیبایی انجام شده و از این به بعد حالت جهانی داره کرد هایی که دوست دارن و میتونن در سرور جدید بازی کنن لطفا به من پیام بدن تو سرور جدید یه اتحاد به اسم کردستان میزنیم لطفا فقط عزیزان کرد پیام بدن چون تو این اتحاد فقط اعضای کرد باید باشن از الان برنامه ریزی میکنم برای شروع سرور پس سریعتر پیام بدین راستی دوستان گلی که کرد نیستن کلا پیام ندن یا نظر نذارن بعضی از دوستان اینجارو با فیس بوکو جاهای دیگه اشتبا گرفتن ادم شکلک میده نظر میدن زیرشو لایک میزنن باور کنین اینجا انجمن بازیه کینگز اراست نه کسی لایک میشه نه به دوستان افزوده میشه فقط برای مشکلات بازیو اطراف بازیه به هر حال نه لایک بزنین نه نظر بدین دست گلتون درد نکنه فقط دوستان کرد سوال داشتن در خدمتم . سرور جدید البته خودمم نمیدونم کی شروع میشه اما بیشتر از یه هفته ی دیگه نیست چون سرور اخرم داره فول ظرفیت میشه
خب اگه نمیخوای لایک بزنیم و نظر بدیم چرا تاپیک زدی؟
فک کنم برداشتت از تاپیک اشتباس
به درکـ
راستی من قبلا تو رو انجمن دیده بودم خیلی وقت بود نمیومدی
حسش نبود اک بسازم بیام
به درکـ
گومر این به درک که افتاده تو دهنت از صدتا فحش بدتره ها انقد نگو یکی فلفل بیاره بریزیم تو دهنش
اصلا میدانی درکـ کجاستـ؟
تو میدونی شهر نو کجاست؟
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام خدمت بچه های گل. دوستان من بعد مدتی برگشتم دیدم که تغییرات زیبایی انجام شده و از این به بعد حالت جهانی داره کرد هایی که دوست دارن و میتونن در سرور جدید بازی کنن لطفا به من پیام بدن تو سرور جدید یه اتحاد به اسم کردستان میزنیم لطفا فقط عزیزان کرد پیام بدن چون تو این اتحاد فقط اعضای کرد باید باشن از الان برنامه ریزی میکنم برای شروع سرور پس سریعتر پیام بدین راستی دوستان گلی که کرد نیستن کلا پیام ندن یا نظر نذارن بعضی از دوستان اینجارو با فیس بوکو جاهای دیگه اشتبا گرفتن ادم شکلک میده نظر میدن زیرشو لایک میزنن باور کنین اینجا انجمن بازیه کینگز اراست نه کسی لایک میشه نه به دوستان افزوده میشه فقط برای مشکلات بازیو اطراف بازیه به هر حال [b]نه لایک بزنین نه نظر بدین[/b] دست گلتون درد نکنه فقط دوستان کرد سوال داشتن در خدمتم . سرور جدید البته خودمم نمیدونم کی شروع میشه اما بیشتر از یه هفته ی دیگه نیست چون سرور اخرم داره فول ظرفیت میشه[/div][/quote]
خب اگه نمیخوای لایک بزنیم و نظر بدیم چرا تاپیک زدی؟ :icon_2:
:icon_10:
:icon_10:[/div][/quote]
فک کنم برداشتت از تاپیک اشتباس :|[/div][/quote]
به درکـ :icon_10:
راستی من قبلا تو رو انجمن دیده بودم خیلی وقت بود نمیومدی :icon_10:[/div][/quote]
حسش نبود اک بسازم بیام :|[/div][/quote]
به درکـ [/div][/quote]
گومر این به درک که افتاده تو دهنت از صدتا فحش بدتره ها انقد نگو یکی فلفل بیاره بریزیم تو دهنش :|[/div][/quote]
اصلا میدانی درکـ کجاستـ؟ :icon_10:[/div][/quote]
تو میدونی شهر نو کجاست؟ :|
سلام خدمت بچه های گل. دوستان من بعد مدتی برگشتم دیدم که تغییرات زیبایی انجام شده و از این به بعد حالت جهانی داره کرد هایی که دوست دارن و میتونن در سرور جدید بازی کنن لطفا به من پیام بدن تو سرور جدید یه اتحاد به اسم کردستان میزنیم لطفا فقط عزیزان کرد پیام بدن چون تو این اتحاد فقط اعضای کرد باید باشن از الان برنامه ریزی میکنم برای شروع سرور پس سریعتر پیام بدین راستی دوستان گلی که کرد نیستن کلا پیام ندن یا نظر نذارن بعضی از دوستان اینجارو با فیس بوکو جاهای دیگه اشتبا گرفتن ادم شکلک میده نظر میدن زیرشو لایک میزنن باور کنین اینجا انجمن بازیه کینگز اراست نه کسی لایک میشه نه به دوستان افزوده میشه فقط برای مشکلات بازیو اطراف بازیه به هر حال نه لایک بزنین نه نظر بدین دست گلتون درد نکنه فقط دوستان کرد سوال داشتن در خدمتم . سرور جدید البته خودمم نمیدونم کی شروع میشه اما بیشتر از یه هفته ی دیگه نیست چون سرور اخرم داره فول ظرفیت میشه
خب اگه نمیخوای لایک بزنیم و نظر بدیم چرا تاپیک زدی؟
فک کنم برداشتت از تاپیک اشتباس
به درکـ
راستی من قبلا تو رو انجمن دیده بودم خیلی وقت بود نمیومدی
حسش نبود اک بسازم بیام
به درکـ
گومر این به درک که افتاده تو دهنت از صدتا فحش بدتره ها انقد نگو یکی فلفل بیاره بریزیم تو دهنش
اصلا میدانی درکـ کجاستـ؟
تو میدونی شهر نو کجاست؟
منظورت شعر نو هست؟
الان به نظرت شعر نو مکان حساب میشه؟
نخیر منظورم همون شهر نو بود
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div]سلام خدمت بچه های گل. دوستان من بعد مدتی برگشتم دیدم که تغییرات زیبایی انجام شده و از این به بعد حالت جهانی داره کرد هایی که دوست دارن و میتونن در سرور جدید بازی کنن لطفا به من پیام بدن تو سرور جدید یه اتحاد به اسم کردستان میزنیم لطفا فقط عزیزان کرد پیام بدن چون تو این اتحاد فقط اعضای کرد باید باشن از الان برنامه ریزی میکنم برای شروع سرور پس سریعتر پیام بدین راستی دوستان گلی که کرد نیستن کلا پیام ندن یا نظر نذارن بعضی از دوستان اینجارو با فیس بوکو جاهای دیگه اشتبا گرفتن ادم شکلک میده نظر میدن زیرشو لایک میزنن باور کنین اینجا انجمن بازیه کینگز اراست نه کسی لایک میشه نه به دوستان افزوده میشه فقط برای مشکلات بازیو اطراف بازیه به هر حال [b]نه لایک بزنین نه نظر بدین[/b] دست گلتون درد نکنه فقط دوستان کرد سوال داشتن در خدمتم . سرور جدید البته خودمم نمیدونم کی شروع میشه اما بیشتر از یه هفته ی دیگه نیست چون سرور اخرم داره فول ظرفیت میشه[/div][/quote]
خب اگه نمیخوای لایک بزنیم و نظر بدیم چرا تاپیک زدی؟ :icon_2:
:icon_10:
:icon_10:[/div][/quote]
فک کنم برداشتت از تاپیک اشتباس :|[/div][/quote]
به درکـ :icon_10:
راستی من قبلا تو رو انجمن دیده بودم خیلی وقت بود نمیومدی :icon_10:[/div][/quote]
حسش نبود اک بسازم بیام :|[/div][/quote]
به درکـ [/div][/quote]
گومر این به درک که افتاده تو دهنت از صدتا فحش بدتره ها انقد نگو یکی فلفل بیاره بریزیم تو دهنش :|[/div][/quote]
اصلا میدانی درکـ کجاستـ؟ :icon_10:[/div][/quote]
تو میدونی شهر نو کجاست؟ :|[/div][/quote]
منظورت شعر نو هست؟:icon_10:[/div][/quote]
الان به نظرت شعر نو مکان حساب میشه؟ :|
نخیر منظورم همون شهر نو بود
چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده
نه مدیرا آنلاین بودن اتفاق خاصی هم نیوفتاد فقط پست های من درباره پری بلنده حذف شد جالبه
[quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
نه مدیرا آنلاین بودن اتفاق خاصی هم نیوفتاد فقط پست های من درباره پری بلنده حذف شد جالبه :icon_10:
چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده
نه مدیرا آنلاین بودن اتفاق خاصی هم نیوفتاد فقط پست های من درباره پری بلنده حذف شد جالبه
چه خبره باو ما چی میخواستیم بشه چی شد چتونه چرا همه واسه هم اینجا گارد گرفتن الان دیدم هنگ کردم گذارش چی بابا الله اکبر چه خبر بوده اینجا در ضمن این تاپیک در مورد یه چیز دیگست دارن دوستان یه چیز دیگه میگن عجبا خواستیم یه اتحاد بزنیم چی شدددد وووی بازم دمتون گرم خخخخخخخخخ
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
نه مدیرا آنلاین بودن اتفاق خاصی هم نیوفتاد فقط پست های من درباره پری بلنده حذف شد جالبه :icon_10:[/div][/quote]
چه خبره باو ما چی میخواستیم بشه چی شد چتونه چرا همه واسه هم اینجا گارد گرفتن الان دیدم هنگ کردم :lol: گذارش چی بابا الله اکبر چه خبر بوده اینجا در ضمن این تاپیک در مورد یه چیز دیگست دارن دوستان یه چیز دیگه میگن عجبا خواستیم یه اتحاد بزنیم چی شدددد وووی بازم دمتون گرم خخخخخخخخخ
چه خبره باو ما چی میخواستیم بشه چی شد چتونه چرا همه واسه هم اینجا گارد گرفتن الان دیدم هنگ کردم گذارش چی بابا الله اکبر چه خبر بوده اینجا در ضمن این تاپیک در مورد یه چیز دیگست دارن دوستان یه چیز دیگه میگن عجبا خواستیم یه اتحاد بزنیم چی شدددد وووی بازم دمتون گرم خخخخخخخخخ
تقصیر گومره هی میگفت به درک اومدم راهنماییش کنم پستمو مدیر حذف کرد
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
نه مدیرا آنلاین بودن اتفاق خاصی هم نیوفتاد فقط پست های من درباره پری بلنده حذف شد جالبه :icon_10:[/div][/quote]
چه خبره باو ما چی میخواستیم بشه چی شد چتونه چرا همه واسه هم اینجا گارد گرفتن الان دیدم هنگ کردم :lol: گذارش چی بابا الله اکبر چه خبر بوده اینجا در ضمن این تاپیک در مورد یه چیز دیگست دارن دوستان یه چیز دیگه میگن عجبا خواستیم یه اتحاد بزنیم چی شدددد وووی بازم دمتون گرم خخخخخخخخخ[/div][/quote]
تقصیر گومره هی میگفت به درک اومدم راهنماییش کنم پستمو مدیر حذف کرد :icon_10:
بچه ها یه پرنس پیدا کردم ... احتمالا پولدارم هست ... به نظرتون شیرینی مفتی میده ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
چه خبره باو ما چی میخواستیم بشه چی شد چتونه چرا همه واسه هم اینجا گارد گرفتن الان دیدم هنگ کردم :lol: گذارش چی بابا الله اکبر چه خبر بوده اینجا در ضمن این تاپیک در مورد یه چیز دیگست دارن دوستان یه چیز دیگه میگن عجبا خواستیم یه اتحاد بزنیم چی شدددد وووی بازم دمتون گرم خخخخخخخخخ[/div][/quote]
بچه ها یه پرنس پیدا کردم ... احتمالا پولدارم هست ... به نظرتون شیرینی مفتی میده ؟؟؟ :icon_5:
دادا بیخیال مدیر پست کسیو الکی حذف نمیکنه ماهم از گذارش بده هاش نیستیم ولی بعضی از دوستان اونجور که معلومه بهشون برخورده باو من منظورم این بود این تاپیکو زدم واسه اینکه فقط دوستانی که میان تو اتحاد پیام بدنو از الان برنامه ریزی کنیم همین دیه چرا به هیکل یه عده برخورده خدا میدونه به هرحال من کوچیک همتونم دمتون گرم واسه نظراتون
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
تقصیر گومره هی میگفت به درک اومدم راهنماییش کنم پستمو مدیر حذف کرد :icon_10:[/div][/quote]
دادا بیخیال مدیر پست کسیو الکی حذف نمیکنه ماهم از گذارش بده هاش نیستیم ولی بعضی از دوستان اونجور که معلومه بهشون برخورده باو من منظورم این بود این تاپیکو زدم واسه اینکه فقط دوستانی که میان تو اتحاد پیام بدنو از الان برنامه ریزی کنیم همین دیه چرا به هیکل یه عده برخورده خدا میدونه به هرحال من کوچیک همتونم دمتون گرم واسه نظراتون;)
بچه ها یه پرنس پیدا کردم ... احتمالا پولدارم هست ... به نظرتون شیرینی مفتی میده ؟؟؟
الان دقت کردم دیدم سواد نداره ... طرف فیکه ... شیطونه میگه به جرم گند زدن به روحیات اشخاص vip انجمن تو گونی تحویلش بدم
امیرحسینم
[quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
بچه ها یه پرنس پیدا کردم ... احتمالا پولدارم هست ... به نظرتون شیرینی مفتی میده ؟؟؟ :icon_5:[/div][/quote]
:icon_12:[/div][/quote]
الان دقت کردم دیدم سواد نداره ... طرف فیکه ... شیطونه میگه به جرم گند زدن به روحیات اشخاص vip انجمن تو گونی تحویلش بدم :icon_10:
دادا بیخیال مدیر پست کسیو الکی حذف نمیکنه ماهم از گذارش بده هاش نیستیم ولی بعضی از دوستان اونجور که معلومه بهشون برخورده باو من منظورم این بود این تاپیکو زدم واسه اینکه فقط دوستانی که میان تو اتحاد پیام بدنو از الان برنامه ریزی کنیم همین دیه چرا به هیکل یه عده برخورده خدا میدونه به هرحال من کوچیک همتونم دمتون گرم واسه نظراتون
دمت گرم خالی نداریم ... تشکر خواستی بکنی باس شیرینی بدی ( فیک باشی یا نباشی هم سرم نمیشه )
امیرحسینم
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
تقصیر گومره هی میگفت به درک اومدم راهنماییش کنم پستمو مدیر حذف کرد :icon_10:[/div][/quote]
دادا بیخیال مدیر پست کسیو الکی حذف نمیکنه ماهم از گذارش بده هاش نیستیم ولی بعضی از دوستان اونجور که معلومه بهشون برخورده باو من منظورم این بود این تاپیکو زدم واسه اینکه فقط دوستانی که میان تو اتحاد پیام بدنو از الان برنامه ریزی کنیم همین دیه چرا به هیکل یه عده برخورده خدا میدونه به هرحال من کوچیک همتونم دمتون گرم واسه نظراتون;)[/div][/quote]
دمت گرم خالی نداریم ... تشکر خواستی بکنی باس شیرینی بدی ( فیک باشی یا نباشی هم سرم نمیشه :icon_10: )
به نظرم عدم بزن بهتره
چون فایده ای نداره
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]چه قدر به حرف این ساب تاپیک گوش دادین مطمئنم گزارش همهتون(شاید هم هممون) رو داده[/div][/quote]
دادا بیخیال مدیر پست کسیو الکی حذف نمیکنه ماهم از گذارش بده هاش نیستیم ولی بعضی از دوستان اونجور که معلومه بهشون برخورده باو من منظورم این بود این تاپیکو زدم واسه اینکه فقط دوستانی که میان تو اتحاد پیام بدنو از الان برنامه ریزی کنیم همین دیه چرا به هیکل یه عده برخورده خدا میدونه به هرحال من کوچیک همتونم دمتون گرم واسه نظراتون;)[/div][/quote]
به نظرم عدم بزن بهتره
چون فایده ای نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.