داداش من خیلی وقته بازی نکردم تازه برگشتم اما اگه مثل قدیم باشه ما اون وقتا برای فارممون یه محافظ میفرستادیم معلوم میشد کی میزنتش حالا نمیدونم واسه متروکه میهش محافظ فرستاد یا نه
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
داداش من خیلی وقته بازی نکردم تازه برگشتم اما اگه مثل قدیم باشه ما اون وقتا برای فارممون یه محافظ میفرستادیم معلوم میشد کی میزنتش حالا نمیدونم واسه متروکه میهش محافظ فرستاد یا نه
فقط برا بازیکن ها میشه محافظ فرستاد عزیز ولی کاش میشد به متروکه های فارم هم محافظ فرستاد
خب پس هیچ راهی نداشت منم زدم انبار اون متروکه رو 0 کردم
خخخخخخخخ داداش چرا صفر کردی به دردت میخوردا شما اگه شبا ساعت 2 تا 9 صبح بتونی غارت کنی اون وقت بهت منابع میده اگه متروکش بالا بوده حیف بودا ایکاش نمیزدی به هرحال صلاح متروکه ی خویش خسروان دانندو بس
اره ولی خیلی وقت بود دیگه اون متروکه رو نمیزدم
اونو اولا فارم کرده بودم 350 تا جمعیت بود ولی بدم میاد از کسایی که این کارو میکنن
حالا بعد از این که اونو صفر کردم اومدم یه متروکه بزنم دیدم فارمه
الان دارم اونم میزنم خخخخخخخخخ اونم 800 تایی خخخ
الان به اون طرف حق میدم خخخخخخ
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .
[quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]فقط برا بازیکن ها میشه محافظ فرستاد عزیز ولی کاش میشد به متروکه های فارم هم محافظ فرستاد [/div][/quote]
خب پس هیچ راهی نداشت منم زدم انبار اون متروکه رو 0 کردم[/div][/quote]
خخخخخخخخ داداش چرا صفر کردی به دردت میخوردا شما اگه شبا ساعت 2 تا 9 صبح بتونی غارت کنی اون وقت بهت منابع میده اگه متروکش بالا بوده حیف بودا ایکاش نمیزدی به هرحال صلاح متروکه ی خویش خسروان دانندو بس:)[/div][/quote]
اونو اولا فارم کرده بودم 350 تا جمعیت بود ولی بدم میاد از کسایی که این کارو میکنن
الان دارم اونم میزنم خخخخخخخخخ اونم 800 تایی خخخ :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
فقط برا بازیکن ها میشه محافظ فرستاد عزیز ولی کاش میشد به متروکه های فارم هم محافظ فرستاد
خب پس هیچ راهی نداشت منم زدم انبار اون متروکه رو 0 کردم
خخخخخخخخ داداش چرا صفر کردی به دردت میخوردا شما اگه شبا ساعت 2 تا 9 صبح بتونی غارت کنی اون وقت بهت منابع میده اگه متروکش بالا بوده حیف بودا ایکاش نمیزدی به هرحال صلاح متروکه ی خویش خسروان دانندو بس
الان دارم اونم میزنم خخخخخخخخخ اونم 800 تایی خخخ
[/quote
اخرش چند چندی دادا بدت میاد از فارم دزدی یا خوشت میاد؟؟ دیدی چه حالی میده ماییم دیه 70 ملیون ایرانی هیچی مثل چیزایی که مفتکی میاد دستمون بهمون حال نمیده
کوری کوردم
شهیدی ری خه باتم
[quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div][quote][div][b]prance3[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_play[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]فقط برا بازیکن ها میشه محافظ فرستاد عزیز ولی کاش میشد به متروکه های فارم هم محافظ فرستاد [/div][/quote]
خب پس هیچ راهی نداشت منم زدم انبار اون متروکه رو 0 کردم[/div][/quote]
خخخخخخخخ داداش چرا صفر کردی به دردت میخوردا شما اگه شبا ساعت 2 تا 9 صبح بتونی غارت کنی اون وقت بهت منابع میده اگه متروکش بالا بوده حیف بودا ایکاش نمیزدی به هرحال صلاح متروکه ی خویش خسروان دانندو بس:)[/div][/quote]
الان دارم اونم میزنم خخخخخخخخخ اونم 800 تایی خخخ :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
الان به اون طرف حق میدم خخخخخخ[/div][/quote
اخرش چند چندی دادا بدت میاد از فارم دزدی یا خوشت میاد؟؟ دیدی چه حالی میده ماییم دیه 70 ملیون ایرانی هیچی مثل چیزایی که مفتکی میاد دستمون بهمون حال نمیده :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.