من امیر حسین ... اینجا اهواز ... 22 سال عمر گرفتم هنوز برف از فاصله کمتر 1 متر ندیدم ... برام دعا کنید
پی ام سی هم دوست ندارم فعلا شبکه سیمای خوزستان
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
من امیر حسین ... اینجا اهواز ... 22 سال عمر گرفتم هنوز برف از فاصله کمتر 1 متر ندیدم ... برام دعا کنید :icon_10:
پی ام سی هم دوست ندارم فعلا شبکه سیمای خوزستان :geek:
من امیر حسین ... اینجا اهواز ... 22 سال عمر گرفتم هنوز برف از فاصله کمتر 1 متر ندیدم ... برام دعا کنید
پی ایم سی کَ فقط آهنگ میزارَ
خو دوست ندارم
یکی لاوش pmc ه یکی هم دوست نداره خوب
امیرحسینم
[quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من امیر حسین ... اینجا اهواز ... 22 سال عمر گرفتم هنوز برف از فاصله کمتر 1 متر ندیدم ... برام دعا کنید :icon_10:
پی ام سی هم دوست ندارم فعلا شبکه سیمای خوزستان :geek:[/div][/quote]
پی ایم سی کَ فقط آهنگ میزارَ[/div][/quote]
خو دوست ندارم :icon_2:
یکی لاوش pmc ه یکی هم دوست نداره خوب :icon_10:
پی ایم سی کَ فقط آهنگ میزارَ
خو دوست ندارم
یکی لاوش pmc ه یکی هم دوست نداره خوب
ای مجبوریه باید دوست داشته باشی.
من به جاش dmc رو دوست دارم
این مطلب در 1393/10/29 23:58:41 نوشته شده است و در 1393/10/30 00:00:17 ویرایش شده است .
امیرحسینم
[quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ابر*اسپمر[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من امیر حسین ... اینجا اهواز ... 22 سال عمر گرفتم هنوز برف از فاصله کمتر 1 متر ندیدم ... برام دعا کنید :icon_10:
پی ام سی هم دوست ندارم فعلا شبکه سیمای خوزستان :geek:[/div][/quote]
پی ایم سی کَ فقط آهنگ میزارَ[/div][/quote]
خو دوست ندارم :icon_2:
یکی لاوش pmc ه یکی هم دوست نداره خوب :icon_10:[/div][/quote]
ای مجبوریه باید دوست داشته باشی. :icon_12:[/div][/quote]
من به جاش dmc رو دوست دارم :icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.