[quote][div][b]سلما93[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]ایران همین الان یهویی 1گل زد:|[/div][/quote]
سردار آزمون گل رو زد[/div][/quote]
به درکـ :icon_10:
دیگه چه رد کنی چه نکنی عالمی رد کرده و احتمالا وقتی یکی از مدیرا بیان خانم زهرا بن می شود.
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]گووووووووووومر عوضـی کله پوک:icon_6:[/div][/quote]
گزارش میدما :icon_10:[/div][/quote]
دیگه چه رد کنی چه نکنی عالمی رد کرده و احتمالا وقتی یکی از مدیرا بیان خانم زهرا بن می شود.
من ؟
پ ن پ من ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]گووووووووووومر عوضـی کله پوک:icon_6:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من ؟:cry::cry:[/div][/quote]
پ ن پ من ؟؟
من ؟
پ ن پ من ؟؟
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]گووووووووووومر عوضـی کله پوک:icon_6:[/div][/quote]
[/div][/quote]
من ؟:cry::cry:[/div][/quote]
پ ن پ من ؟؟ [/div][/quote]
:cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.