کمکت میکنه
در عصر پادشاهان بازی کنان دربازی برای راحت شدن ارتباط با هم اتحادیانشان و دیگر بازیکنان یک سری اصطلاحات با هم دارند که برخی از آنها اینجا ذکرش ده است امیدوارم این مطلب مفید باشد.
2 - اتک : وقتی به فردی حمله میکنید میگویند به اون فرد اتک دادید
3- دف : همون دفاع خودمونه
4- اتک فیک یا فیک دادن : شما با یک عدد نیرو به یک نفر حمله میکنی
به این نوع حمله که برای گمراه کردن فرد به کار میره فیک یا حمله جعلی یا دروغی میگن
5- کاتا : یعنی منجنیق
6- رمر : به دژکوب میگن
7- همر : همر به معنی چکش و به ارتش هجومی بزرگ میگن.همر دو بخشه.1ـهمر دفاعی.2ـ همر هجومی
8- چیف : در صورت داشتن شرایط دهکده یه نفر رو صاحب میشی (بحث در این مورد مفصله و بعداْ بهش میپردازیم) به گرفتن یه دهکده تسخیر کردن میگیم
9ـکانتر اتک: وقتی یه نفر به شما حمله میکنه شما با نیرو هاتون جاخالی میدید.بعد باید نیروهاتونو طوری برگردونید که دقیقا یک ثانیه پس از رسیدن حمله ی طرف به دهکدتتون نیروهاتون برگرده
بعدش هم سریع بهش حمله میزنی و با اختلاف 1 ثانیه نیروهات بر میگردن.
10- نوب:یعنی تازه کار
11- پارکینگ:یه دهکده ی 15 گندمی که به درد همر سازا میخوره رو میگن.نیرو ها رو میفرستن واسه پشتیبنی در اونجا که تلف نشن
12- کراپ لاک:جلوی گندم یکی رو گرفتن(گندم بند)
13- موج:وقتی از یکی 3 تا اتک بهت برسه اتک اول موج پاکسازی باشه رو میگن
14- رسورس لاک:جلوی منابع رو گرفتن
15- دیوار شدن:همر دفاعی داشتن
16- کپ:مخفف کپیتال یعنی پایتخت
توضیح : شاید در این بازی با برخی از این اصطلاحات برخورد نکنید
: یا Alliance، اتحاد
Bashing: با انجام حملات متعدد، اجازه رشد را از بازیکنی گرفتن، قلدری، اینا.
Cleaning, Cleaner: پاکسازی، از بین بردن نیروی مدافع داخل دهکده پیش از رسیدن موج منجنیقها یا رئیس/رئیس قبیله/سناتور
Co-ords: مختصات
CP: امتیاز فرهنگی.
Conf: یا Confederation متحد شدن دو اتحاد با یکدیگر.
Crop: گندم، غذای تولیدی توسط گندمزارها.
Crop Lock: از بین بردن ذخیره و منابع تولید گندم یک بازیکن به قصد زمین گیر کردنش، گندم بند.
Def: دفاعی، سربازان دفاعی، دفاع کردن
Exp: تجربیات (قهرمان)
Fake: حملات دروغین، حمله الکی، حمله قلابی، حمله ای که به منظور گمراه کردن مدافع و با یک سرباز (سرباز یا منجنیق یا دژکوب) انجام میشه. این نوع حملات بعضی وقتا برای آمارگیری از وضعیت نیروهای مستقر در دهکده حریف هم به کار میره، به شرطی که توی اتحاد حریف یه نفر نفوذی داشته باشیم.
Farm: بازیکن مفلوکی که مرتباً از جانب دیگری به منظور غارت منابع مورد حمله قرار میگیره.
Farming: انجام عمل شنیع فوق!
GG: همون انبار غذای بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GW: همون انبار بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GB: همون پادگان بزرگ.
GS: همون اصطبل بزرگ.
Gold User: بازیکنی که وضعش خوبه و از طلا استفاده میکنه.
Hammer: یه ارتش گنده هیولای هجومی که اغلب اوقات از سربازان دارای قدرت زیاد (نسبت به منابع مصرفی در اوایل بازی و نسبت به گندم مصرفی در اواخر بازی) و یه عالمه دژکوب تشکیل شده و به منظور پاکسازی و نابود کردن توان دفاعی دیگران به کار میره. در زمان فتح دهکده عمارت جادو (WW) منجنیق های زیادی به دنبال این ارتش به راه میفتن.
IGM: همون * پیام داخل بازی.
Launch: آغاز حمله، ارسال نیروهای هجومی.
lvl یا level: سطح ساختمانها و منابع و غیره!
Meta: اتحادهای بزرگی که با زیرشاخه هاشون در انتهای بازی برای تکمیل عمارت جادو با همدیگر همکاری میکنند.
Multi یا Mutli Account: بازیکنی که به صورت غیرقانونی و با داشتن چند اکانت، شرایط بازی رو به نفع خودش و به ضرر بازیکنانی که با رعایت قانون و حق دیگران بازی میکنن تغییر میده.
NAP: یا Non-Aggression Pact: همون "پیمان عدم تجاوز" که به صورت رسمی بین اتحادها و بصورت غیر رسمی بین بازیکنان منعقد میشه و برای "بعضی ها" یه پول سیاه هم ارزش نداره.
NPC یا Non Player Character: همون تاجر مرموزیه که 3تا طلای شما رو میگیره و منابع شما رو تعدیل میکنه.
Off: هجومی، سربازای هجومی، هجومی بازی کردن.
PA یا Plus Account: اکانت پلاس!
Pop: جمعیت، روش بعضی از بازیکنان که عشق رتبه اونا رو کشته.
Pushing: کلک زدن به بعضی از بازیکنها برای گرفتار کردنشون با ارسال منابع بیش از حد مجاز و یک طرفه، یا انتخاب مهاجمی که از پسش برنمیایم به عنوان جانشین و برای محکم کاری ارسال کردن منابع به این طفلکی.
Rank و Ranking: رتبه بازیکن یا اتحاد یا دهکده یا و غیره! اصلاً همون رتبه.
Reinf یا Reinforce: نیروی کمکی دفاعی که از یه دهکده برای پشتیبانی به دهکده دیگه ارسال میشه.
Reportانواع گزارشهایی که برای بازیکن ارسال میشه.
Res یا Resource: منابع
Sitting و Sitter: اداره کردن اکانت توسط شخصی غیر از صاحب اکانت، جانشینی ، جانشین.
Wing: همون شاخه ها یا زیرشاخه های اتحادهای بزرگ و کوچیک
اوه بعضی از این اصطلاحانو با این همه سرور که بازی کردم ولی دیگ هم نمی دونستم
[quote][div][b]مجیدرضا[/b][/div][div]کمکت میکنه
در عصر پادشاهان بازی کنان دربازی برای راحت شدن ارتباط با هم اتحادیانشان و دیگر بازیکنان یک سری اصطلاحات با هم دارند که برخی از آنها اینجا ذکرش ده است امیدوارم این مطلب مفید باشد.
2 - اتک : وقتی به فردی حمله میکنید میگویند به اون فرد اتک دادید
3- دف : همون دفاع خودمونه
4- اتک فیک یا فیک دادن : شما با یک عدد نیرو به یک نفر حمله میکنی
به این نوع حمله که برای گمراه کردن فرد به کار میره فیک یا حمله جعلی یا دروغی میگن
5- کاتا : یعنی منجنیق
6- رمر : به دژکوب میگن
7- همر : همر به معنی چکش و به ارتش هجومی بزرگ میگن.همر دو بخشه.1ـهمر دفاعی.2ـ همر هجومی
8- چیف : در صورت داشتن شرایط دهکده یه نفر رو صاحب میشی (بحث در این مورد مفصله و بعداْ بهش میپردازیم) به گرفتن یه دهکده تسخیر کردن میگیم
9ـکانتر اتک: وقتی یه نفر به شما حمله میکنه شما با نیرو هاتون جاخالی میدید.بعد باید نیروهاتونو طوری برگردونید که دقیقا یک ثانیه پس از رسیدن حمله ی طرف به دهکدتتون نیروهاتون برگرده
بعدش هم سریع بهش حمله میزنی و با اختلاف 1 ثانیه نیروهات بر میگردن.
10- نوب:یعنی تازه کار
11- پارکینگ:یه دهکده ی 15 گندمی که به درد همر سازا میخوره رو میگن.نیرو ها رو میفرستن واسه پشتیبنی در اونجا که تلف نشن
12- کراپ لاک:جلوی گندم یکی رو گرفتن(گندم بند)
13- موج:وقتی از یکی 3 تا اتک بهت برسه اتک اول موج پاکسازی باشه رو میگن
14- رسورس لاک:جلوی منابع رو گرفتن
15- دیوار شدن:همر دفاعی داشتن
16- کپ:مخفف کپیتال یعنی پایتخت
توضیح : شاید در این بازی با برخی از این اصطلاحات برخورد نکنید
: یا Alliance، اتحاد
Bashing: با انجام حملات متعدد، اجازه رشد را از بازیکنی گرفتن، قلدری، اینا.
Cleaning, Cleaner: پاکسازی، از بین بردن نیروی مدافع داخل دهکده پیش از رسیدن موج منجنیقها یا رئیس/رئیس قبیله/سناتور
Co-ords: مختصات
CP: امتیاز فرهنگی.
Conf: یا Confederation متحد شدن دو اتحاد با یکدیگر.
Crop: گندم، غذای تولیدی توسط گندمزارها.
Crop Lock: از بین بردن ذخیره و منابع تولید گندم یک بازیکن به قصد زمین گیر کردنش، گندم بند.
Def: دفاعی، سربازان دفاعی، دفاع کردن
Exp: تجربیات (قهرمان)
Fake: حملات دروغین، حمله الکی، حمله قلابی، حمله ای که به منظور گمراه کردن مدافع و با یک سرباز (سرباز یا منجنیق یا دژکوب) انجام میشه. این نوع حملات بعضی وقتا برای آمارگیری از وضعیت نیروهای مستقر در دهکده حریف هم به کار میره، به شرطی که توی اتحاد حریف یه نفر نفوذی داشته باشیم.
Farm: بازیکن مفلوکی که مرتباً از جانب دیگری به منظور غارت منابع مورد حمله قرار میگیره.
Farming: انجام عمل شنیع فوق!
GG: همون انبار غذای بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GW: همون انبار بزرگ (که ma_darim_mirim توضیح داد).
GB: همون پادگان بزرگ.
GS: همون اصطبل بزرگ.
Gold User: بازیکنی که وضعش خوبه و از طلا استفاده میکنه.
Hammer: یه ارتش گنده هیولای هجومی که اغلب اوقات از سربازان دارای قدرت زیاد (نسبت به منابع مصرفی در اوایل بازی و نسبت به گندم مصرفی در اواخر بازی) و یه عالمه دژکوب تشکیل شده و به منظور پاکسازی و نابود کردن توان دفاعی دیگران به کار میره. در زمان فتح دهکده عمارت جادو (WW) منجنیق های زیادی به دنبال این ارتش به راه میفتن.
IGM: همون * پیام داخل بازی.
Launch: آغاز حمله، ارسال نیروهای هجومی.
lvl یا level: سطح ساختمانها و منابع و غیره!
Meta: اتحادهای بزرگی که با زیرشاخه هاشون در انتهای بازی برای تکمیل عمارت جادو با همدیگر همکاری میکنند.
Multi یا Mutli Account: بازیکنی که به صورت غیرقانونی و با داشتن چند اکانت، شرایط بازی رو به نفع خودش و به ضرر بازیکنانی که با رعایت قانون و حق دیگران بازی میکنن تغییر میده.
NAP: یا Non-Aggression Pact: همون "پیمان عدم تجاوز" که به صورت رسمی بین اتحادها و بصورت غیر رسمی بین بازیکنان منعقد میشه و برای "بعضی ها" یه پول سیاه هم ارزش نداره.
NPC یا Non Player Character: همون تاجر مرموزیه که 3تا طلای شما رو میگیره و منابع شما رو تعدیل میکنه.
Off: هجومی، سربازای هجومی، هجومی بازی کردن.
PA یا Plus Account: اکانت پلاس!
Pop: جمعیت، روش بعضی از بازیکنان که عشق رتبه اونا رو کشته.
Pushing: کلک زدن به بعضی از بازیکنها برای گرفتار کردنشون با ارسال منابع بیش از حد مجاز و یک طرفه، یا انتخاب مهاجمی که از پسش برنمیایم به عنوان جانشین و برای محکم کاری ارسال کردن منابع به این طفلکی.
Rank و Ranking: رتبه بازیکن یا اتحاد یا دهکده یا و غیره! اصلاً همون رتبه.
Reinf یا Reinforce: نیروی کمکی دفاعی که از یه دهکده برای پشتیبانی به دهکده دیگه ارسال میشه.
Reportانواع گزارشهایی که برای بازیکن ارسال میشه.
Res یا Resource: منابع
Sitting و Sitter: اداره کردن اکانت توسط شخصی غیر از صاحب اکانت، جانشینی ، جانشین.
Wing: همون شاخه ها یا زیرشاخه های اتحادهای بزرگ و کوچیک
[/div][/quote]
اوه بعضی از این اصطلاحانو با این همه سرور که بازی کردم ولی دیگ هم نمی دونستم :icon_4:
داداش خود من میدونم که باید قصرم 10 باشه 5 تا مهاجر داشته باشم
واااااای چه کشف بزرگی
جدا از شوخی شهر دومو بزنی کسی نمیتونه تسخیر کنه. ینی اصن قابلیت تسخیر شهر های بازیکنای دیگه تو بازی فعال نشده
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]sultan_amir55[/b][/div][div]داداش خود من میدونم که باید قصرم 10 باشه 5 تا مهاجر داشته باشم [/div][/quote]
واااااای چه کشف بزرگی :lol::lol::lol::lol::lol:
جدا از شوخی شهر دومو بزنی کسی نمیتونه تسخیر کنه. ینی اصن قابلیت تسخیر شهر های بازیکنای دیگه تو بازی فعال نشده :icon_1:
افرین هنر کردی بعضی چیزارو میدونی یه هفتس دارم بازی میکنم خوب طبیعیه ندونم
بشکنه دستی که فلفل نداره
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]sultan_amir55[/b][/div][div]افرین هنر کردی بعضی چیزارو میدونی یه هفتس دارم بازی میکنم خوب طبیعیه ندونم [/div][/quote]
:|
بشکنه دستی که فلفل نداره :|
[quote][div][b]sultan_amir55[/b][/div][div]در ضمن مگه شما خودت چقدر سرباز داری ؟؟[/div][/quote]
من دیگه بازی نمیکنم ولی
الان حدود چهل هزارتا دارم . :icon_9:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.