arte
میدانیم که با کسری گندم در شهر ها ، نیروهای موجود از بین میروند . با از بین رفتن نیروها یعنی زمان و منابع و زحمات صرف شده جهت ساختشان از بین رفته ( و این مغایر با قوانین فیزیکی از جمله : ماده و انرژی هیچگاه از بین نمیروند و از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشوند ، است
) . حال خارج از مزاح در این رابطه پیشنهادی دارم .
نیروهایی که قرار است از گرسنگی بمیرند و از گردونه خارج شوند ، به شکل نیروهای شورشی درآیند و همانند نیروهای گینگیز ابتدا در اطرافمان اردوگاه بزنند و سپس هر ( مثلا دو روز ) جابجا شوند .
این نیروها بتوانند با شورشیان نزدیک خود ، یکپارچه شوند و ارتش بزرگتری شکل دهند .
این قابلیت را داشته باشند که بتوان از آنها جاسوسی کرد و یا نبرد .
این قابلیت را داشته باشند که به شهر های بازیکنان نزدیک خود ، نبرد یا غارت بزنند .
بطور کلی بشوند مایه دردسر .
راههای خلاص شدن از شر آنها فقط نبرد نباشد . در این رابطه نیز تراژدی دیگری نیز میتوان خلق کرد . ما سکه های طلا را میخریم که در بازی استفاده کنیم . حال سکه های دیگری وارد گردونه بازی کنیم ( مثلا سکه های نقره ) که بشود در بازارها آنها را بدست آورد . بتوانیم در ازای فروش منابع به سرور ، سکه های مجازی نقره ای در بازار کسب کرد .
بدین طریق هر اردوگاه شورشی که در نزدیکیمان بود ( مثلا به شعاع 30 خانه ) به میزان نیرویی که داخلش جمع شده قیمتی داشته باشد ، و بتوانیم آنرا با سکه های نقره ای بخریم و به ارتش خود اضافه نماییم .
این هم میشود دیگر راهی برای افزایش نیرو .
از مدیر و مسئول پرسشی دارم که آیا اعمال این نوع تغییرات مستلزم زمان بسیار است یا خیر . چون از برنامه نویسی و ورود کدهای جدید به این نوع بازیها هیچ سررشته ای ندارم .
با سپاس فراوان که خواندید .
دوست من طبق معمول زیبا بود ایده هات
البته من الان دیدم
واقعا انجمن دور از جون شما و بعضی دوستان شده کودکستان منم کارای شخصیمو بیشتر پیگیری میکنم
نیرو های شورشی رو خیلی خوشم اومد چون در قدیم هم اینطور بود سربازانی که جیره و مواجب کافی نداشتن قیام یا اعلام استقلال میکردن
جالبه چرا به فکر خودت نرسید
ولی جدا خوبه چون سربازا وقتی مستقل میشن یعنی میخوان شکم خودشونو خودشون سیر کنن که طی بازی با غارت از شهرای ما (میرن تو دیوار احتمالا به نفعشونه شهرای آخرو بزنن
) یا شهرای فارم شده میتونن گندم رو بدست بیارن
هدف این سربازا هم این باشه که از آقای x که نتونسته گندمشو تامین کنه و باعث شده اینا استقلال کنن انتقام بگیرن ((( یا 1 نوع کودتا میشه قلمدادش کرد )))
کلا حال کردم با ایده هات
این مطلب در 1391/12/03 02:41:11 نوشته شده است و در 1391/12/03 03:10:19 ویرایش شده است .
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]میدانیم که با کسری گندم در شهر ها ، نیروهای موجود از بین میروند . با از بین رفتن نیروها یعنی زمان و منابع و زحمات صرف شده جهت ساختشان از بین رفته ( و این مغایر با قوانین فیزیکی از جمله : ماده و انرژی هیچگاه از بین نمیروند و از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشوند ، است :D ) . حال خارج از مزاح در این رابطه پیشنهادی دارم .
نیروهایی که قرار است از گرسنگی بمیرند و از گردونه خارج شوند ، به شکل نیروهای شورشی درآیند و همانند نیروهای گینگیز ابتدا در اطرافمان اردوگاه بزنند و سپس هر ( مثلا دو روز ) جابجا شوند .
این نیروها بتوانند با شورشیان نزدیک خود ، یکپارچه شوند و ارتش بزرگتری شکل دهند .
این قابلیت را داشته باشند که بتوان از آنها جاسوسی کرد و یا نبرد .
این قابلیت را داشته باشند که به شهر های بازیکنان نزدیک خود ، نبرد یا غارت بزنند .
بطور کلی بشوند مایه دردسر .
راههای خلاص شدن از شر آنها فقط نبرد نباشد . در این رابطه نیز تراژدی دیگری نیز میتوان خلق کرد . ما سکه های طلا را میخریم که در بازی استفاده کنیم . حال سکه های دیگری وارد گردونه بازی کنیم ( مثلا سکه های نقره ) که بشود در بازارها آنها را بدست آورد . بتوانیم در ازای فروش منابع به سرور ، سکه های مجازی نقره ای در بازار کسب کرد .
بدین طریق هر اردوگاه شورشی که در نزدیکیمان بود ( مثلا به شعاع 30 خانه ) به میزان نیرویی که داخلش جمع شده قیمتی داشته باشد ، و بتوانیم آنرا با سکه های نقره ای بخریم و به ارتش خود اضافه نماییم .
این هم میشود دیگر راهی برای افزایش نیرو .
از مدیر و مسئول پرسشی دارم که آیا اعمال این نوع تغییرات مستلزم زمان بسیار است یا خیر . چون از برنامه نویسی و ورود کدهای جدید به این نوع بازیها هیچ سررشته ای ندارم .
با سپاس فراوان که خواندید . [/div][/quote]
دوست من طبق معمول زیبا بود ایده هات
البته من الان دیدم [b]واقعا انجمن دور از جون شما و بعضی دوستان شده کودکستان[/b] :oops: :x منم کارای شخصیمو بیشتر پیگیری میکنم :roll:
نیرو های شورشی رو خیلی خوشم اومد چون در قدیم هم اینطور بود سربازانی که جیره و مواجب کافی نداشتن قیام یا اعلام استقلال میکردن
جالبه چرا به فکر خودت نرسید :mrgreen:
ولی جدا خوبه چون سربازا وقتی مستقل میشن یعنی میخوان شکم خودشونو خودشون سیر کنن که طی بازی با غارت از شهرای ما (میرن تو دیوار احتمالا به نفعشونه شهرای آخرو بزنن :D) یا شهرای فارم شده میتونن گندم رو بدست بیارن
هدف این سربازا هم این باشه که از آقای x که نتونسته گندمشو تامین کنه و باعث شده اینا استقلال کنن انتقام بگیرن ((( یا 1 نوع کودتا میشه قلمدادش کرد ))) :idea:
کلا حال کردم با ایده هات ;)