این مطالب به درد حرفه ای ها میخوره.حالا به درد شما نخورد.
تایپیک تموم شد.نمیخوان ببندنش.اقا حسین که جوابش رو گرفتش
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ما اینیم دیگه از اینجا ********* سانسور شده.:lol::lol::lol::lol::mrgreen:[/div][/quote]
ممنون.مطلب عالی بود;) ولی بدردم نخورد :D[/div][/quote]
این مطالب به درد حرفه ای ها میخوره.حالا به درد شما نخورد.:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
تایپیک تموم شد.نمیخوان ببندنش.اقا حسین که جوابش رو گرفتش:D
فراهان من الان باید اینو از کجا ببینم.من اکانت 6 که ندارم.7 رو که فروختم .8 رو هم دادم به کسی.از بازی ندیدم.توی راهنمای بازی * بود که گزاشتم کار حسین راه بیوفته.
کمک به دیگران از نظر یو = خودشیرینی؟
لووووول
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
فراهان من الان باید اینو از کجا ببینم.من اکانت 6 که ندارم.7 رو که فروختم .8 رو هم دادم به کسی.از بازی ندیدم.توی راهنمای بازی تراوین بود که گزاشتم کار حسین راه بیوفته.
کمک به دیگران از نظر یو = خودشیرینی؟:lol::lol::lol::lol::lol:
لووووول:mrgreen:
فراهان من الان باید اینو از کجا ببینم.من اکانت 6 که ندارم.7 رو که فروختم .8 رو هم دادم به کسی.از بازی ندیدم.توی راهنمای بازی * بود که گزاشتم کار حسین راه بیوفته.
کمک به دیگران از نظر یو = خودشیرینی؟
لووووول
شما که از بچه گی که ساز میزدن تو مدرسه.....نقل مجالس بودی
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]فراهان من الان باید اینو از کجا ببینم.من اکانت 6 که ندارم.7 رو که فروختم .8 رو هم دادم به کسی.از بازی ندیدم.توی راهنمای بازی تراوین بود که گزاشتم کار حسین راه بیوفته.
کمک به دیگران از نظر یو = خودشیرینی؟:lol::lol::lol::lol::lol:
لووووول:mrgreen:[/div][/quote]
شما که از بچه گی که ساز میزدن تو مدرسه.....نقل مجالس بودی:mrgreen::lol::D:mrgreen::lol::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.