اگه میخوای شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو من الان نمیتونم وارد اکانتش بشم خودشم نمیتونه راهنمایی کنید چیکار کنم اکانتو پس بگیرم کسی هم که دزدیه میدونم کیه
ایمیل عوض کردید؟
رمز دادید؟
ali agha
گروه اسپم هیچ شعبه ی دیگری ندارد
این اسپمر الکیا مال ما نیستن
[quote][div][b]ahuyeziba23[/b][/div][div]اگه میخوای شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو من الان نمیتونم وارد اکانتش بشم خودشم نمیتونه راهنمایی کنید چیکار کنم اکانتو پس بگیرم کسی هم که دزدیه میدونم کیه[/div][/quote]
ایمیل عوض کردید؟
رمز دادید؟
تو دنیای مجازی هم ب ادم رحم نمیکنن
بیچاره...فک کنم بخاطر لایکاش و از حسدی این کارو کردن یه سری ادم عقده ای
کی اسم رهامو آورد....عقده
باو رهام طفلک خیلی وقته نیومده آخرین بار ترکشش منو گرفت
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]تو دنیای مجازی هم ب ادم رحم نمیکنن :|
بیچاره...فک کنم بخاطر لایکاش و از حسدی این کارو کردن یه سری ادم عقده ای [/div][/quote]
کی اسم رهامو آورد....عقده :arrow:
باو رهام طفلک خیلی وقته نیومده آخرین بار ترکشش منو گرفت
اگه میخوای شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو من الان نمیتونم وارد اکانتش بشم خودشم نمیتونه راهنمایی کنید چیکار کنم اکانتو پس بگیرم کسی هم که دزدیه میدونم کیه
با مرکزی فروخته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه ... پشتیبانی هم طرفش رو نمیگیره چون غ قانونی فروخته
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ahuyeziba23[/b][/div][div]اگه میخوای شمارشو بدم بهش زنگ بزن بگو من الان نمیتونم وارد اکانتش بشم خودشم نمیتونه راهنمایی کنید چیکار کنم اکانتو پس بگیرم کسی هم که دزدیه میدونم کیه[/div][/quote]
با مرکزی فروخته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه ... پشتیبانی هم طرفش رو نمیگیره چون غ قانونی فروخته :icon_10:
میخواستیم با پول نقدی 90 بفروشیم امیر خودش اومد اسم ایمیلش رو داد و شماره رو به سم یارو زد یه دفعه حـک شد
ه ک نشده دیگه
دو دسته تعارفش کردین
این مطلب در 1393/10/17 23:54:19 نوشته شده است و در 1393/10/17 23:54:37 ویرایش شده است .
ali agha
[quote][div][b]ahuyeziba23[/b][/div][div]میخواستیم با پول نقدی 90 بفروشیم امیر خودش اومد اسم ایمیلش رو داد و شماره رو به سم یارو زد یه دفعه حـک شد[/div][/quote]
ه ک نشده دیگه
دو دسته تعارفش کردین :icon_2:
نمیخام اسپم بدم ولی فک کنم تو را باشیرینیا دزدیدنش
خانم محترم گزارشتون رو دادم تا به پسر محترم شوخی نکنین
این پرده های حیا کجاس
کسی با تو شوخی نکرد!!
کار دارم با تو..وایسا
پام درد میکنه میشه بشینم /؟
ali agha
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]fruity_guys[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]fruity_guys[/b][/div][div]الان اینجا بود میخاس شیرینی بده :shock:[/div][/quote]
:?
نمیخام اسپم بدم ولی فک کنم تو را باشیرینیا دزدیدنش :|[/div][/quote]
خانم محترم گزارشتون رو دادم تا به پسر محترم شوخی نکنین :|
این پرده های حیا کجاس :oops:[/div][/quote]
:evil:
کسی با تو شوخی نکرد!!
کار دارم با تو..وایسا :evil:[/div][/quote]
پام درد میکنه میشه بشینم /؟:geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.