در اینجا نام کسانی که خودشون رو با مولتی لایک میکنن رو میگیم
هرکی بیشتر بگه برنده اس
بیکار بودم چیزی به ذهنمم نرسید دیگ
ali agha
گروه اسپم هیچ شعبه ی دیگری ندارد
این اسپمر الکیا مال ما نیستن
در اینجا نام کسانی که خودشون رو با مولتی لایک میکنن رو میگیم :icon_5::icon_5:
هرکی بیشتر بگه برنده اس :icon_10:
بیکار بودم چیزی به ذهنمم نرسید دیگ :roll:
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]خادم الحسین
مولتی گومر:icon_5::icon_5:[/div][/quote]
:icon_5::icon_5::icon_5:
لو رفتش[/div][/quote]
خب اینکه لو رفته بود خخخخخخخخ :icon_4:[/div][/quote]
منظورم به صورت رسمی بودش:|:P
من وجدانا با اک های دیگم که میاما همه رو لایک میکنم الا پستای خودم شاید چندتایی اشتب لایک شده باشه ولی سوگند یاد میکنم از قصد لایک نمیکنم خودمو با مولتی اگه غیر اینباشه ایشالا سوسک شم
شما؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]سرداراسپم007[/b][/div][div]من وجدانا با اک های دیگم که میاما همه رو لایک میکنم الا پستای خودم شاید چندتایی اشتب لایک شده باشه ولی سوگند یاد میکنم از قصد لایک نمیکنم خودمو با مولتی اگه غیر اینباشه ایشالا سوسک شم[/div][/quote]
شما؟
من وجدانا با اک های دیگم که میاما همه رو لایک میکنم الا پستای خودم شاید چندتایی اشتب لایک شده باشه ولی سوگند یاد میکنم از قصد لایک نمیکنم خودمو با مولتی اگه غیر اینباشه ایشالا سوسک شم
شما؟
به امضا رجوع شود ولی بازم شما منو نمیشناسی که
خب کی هستی بگو شاید شناختمت در ضمن امضاتم اشناست شدید
این مطلب در 1393/10/17 18:50:03 نوشته شده است و در 1393/10/17 18:50:25 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
[quote][div][b]سرداراسپم007[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سرداراسپم007[/b][/div][div]من وجدانا با اک های دیگم که میاما همه رو لایک میکنم الا پستای خودم شاید چندتایی اشتب لایک شده باشه ولی سوگند یاد میکنم از قصد لایک نمیکنم خودمو با مولتی اگه غیر اینباشه ایشالا سوسک شم[/div][/quote]
شما؟[/div][/quote]
به امضا رجوع شود ولی بازم شما منو نمیشناسی که[/div][/quote]
خب کی هستی بگو شاید شناختمت در ضمن امضاتم اشناست شدید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.