تو اتحاد ططوفان سرخ بودم حالا حذف شده از اتحادghost rider دعوتنامه دارم نمیشه چون اتحاد پره :icon_6حالا کجا برم............منو قبول کردن اتحاد ghost rider
این مطلب در 1393/10/17 12:42:44 نوشته شده است و در 1393/10/17 13:21:34 ویرایش شده است .
تو اتحاد ططوفان سرخ بودم حالا حذف شده :icon_6:از اتحادghost rider دعوتنامه دارم نمیشه چون اتحاد پره :icon_6::icon_6::icon_6حالا کجا برم:icon_8:............منو قبول کردن:icon_4: اتحاد ghost rider :icon_12:
رفتیم رتبه 7
خواستن زمینمون بزنند زمین که نخورد قوی ترم شدییم
ممنون از همه بچه های طــوفــان ســرخ که دوباره اومدن
سرور بعد از همون اول میایم
عجب
رفتیم رتبه 7 :icon_4:
خواستن زمینمون بزنند زمین که نخورد قوی ترم شدییم :icon_4:
ممنون از همه بچه های طــوفــان ســرخ که دوباره اومدن :icon_1:
سرور بعد از همون اول میایم :icon_12:
رفتیم رتبه 7
خواستن زمینمون بزنند زمین که نخورد قوی ترم شدییم
ممنون از همه بچه های طــوفــان ســرخ که دوباره اومدن
سرور بعد از همون اول میایم
بالا تر هم میریم
سلام علیکم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]رفتیم رتبه 7 :icon_4:
خواستن زمینمون بزنند زمین که نخورد قوی ترم شدییم :icon_4:
ممنون از همه بچه های طــوفــان ســرخ که دوباره اومدن :icon_1:
سرور بعد از همون اول میایم :icon_12:[/div][/quote]
بالا تر هم میریم
تو اتحاد ططوفان سرخ بودم حالا حذف شده از اتحادghost rider دعوتنامه دارم نمیشه چون اتحاد پره :icon_6حالا کجا برم............منو قبول کردن اتحاد ghost rider
داش بیا اتحاد ما
اونجا ک باس بیاد اومده شما زحمت نکش
سلام علیکم
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div][quote][div][b]mamadsharar[/b][/div][div]تو اتحاد ططوفان سرخ بودم حالا حذف شده :icon_6:از اتحادghost rider دعوتنامه دارم نمیشه چون اتحاد پره :icon_6::icon_6::icon_6حالا کجا برم:icon_8:............منو قبول کردن:icon_4: اتحاد ghost rider :icon_12:[/div][/quote]
داش بیا اتحاد ما[/div][/quote]
اونجا ک باس بیاد اومده شما زحمت نکش
بچه های اتحاد طوفان سرخ که الان اتحاد ندان بیان اتحاد ما شدید عضو میگریم اتحاد **گارد قدیمی**
گلم اتحاد داریم ادغام شدیم می فهمید با اتحاد: ghost rider ادغام شدیم
سلام علیکم
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div]بچه های اتحاد طوفان سرخ که الان اتحاد ندان بیان اتحاد ما شدید عضو میگریم اتحاد **گارد قدیمی** [/div][/quote]
بچه های اتحاد طوفان سرخ که الان اتحاد ندان بیان اتحاد ما شدید عضو میگریم اتحاد **گارد قدیمی**
ولش کن بزار شاد باشه
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]arab123[/b][/div][div]بچه های اتحاد طوفان سرخ که الان اتحاد ندان بیان اتحاد ما شدید عضو میگریم اتحاد **گارد قدیمی** [/div][/quote]
گلم اتحاد داریم ادغام شدیم می فهمید با اتحاد: ghost rider ادغام شدیم[/div][/quote]
ولش کن بزار شاد باشه :lol:
ولش کن بزار شاد باشه
هه
این مطلب در 1393/10/17 14:31:10 نوشته شده است و در 1393/10/17 14:38:57 ویرایش شده است .
سلام علیکم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi222_52[/b][/div][div][quote][div][b]arab123[/b][/div][div]بچه های اتحاد طوفان سرخ که الان اتحاد ندان بیان اتحاد ما شدید عضو میگریم اتحاد **گارد قدیمی** [/div][/quote]
گلم اتحاد داریم ادغام شدیم می فهمید با اتحاد: ghost rider ادغام شدیم[/div][/quote]
ولش کن بزار شاد باشه :lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::icon_4:هه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.