سلام دوستان من تازه اکواریوم خریدم حدود 1 ماه میشه دارم
اما یه هفتس نزدیک شش ماهی روی شکمش یه خال سفید رشد کرده اسکارم سفیده اما دو روزه که روی اسکاری های مسی هم این خال دیده میشه اما روی سر اسکار پرتغالیم چنین نیست و ماهی های طوطی ماهیم یا پرت هم این خال رو ندارن فقط این سه ماهی اسکار و معمولی این خال رشد کرده الان باید چیکار کنم حتی ابشون رو هم عوض کردم کمکم کنید
خــدایا هیچ کسی رو اونقدر تنها نکن به هر کســــِی بگه عشـــــقم
rezaalone
alireza
[b]سلام دوستان من تازه اکواریوم خریدم حدود 1 ماه میشه دارم
اما یه هفتس نزدیک شش ماهی روی شکمش یه خال سفید رشد کرده اسکارم سفیده اما دو روزه که روی اسکاری های مسی هم این خال دیده میشه اما روی سر اسکار پرتغالیم چنین نیست و ماهی های طوطی ماهیم یا پرت هم این خال رو ندارن فقط این سه ماهی اسکار و معمولی این خال رشد کرده الان باید چیکار کنم حتی ابشون رو هم عوض کردم کمکم کنید :icon_1::icon_1::icon_1: [/b]
اگه این خال هایی که میگی ریزه و تعدادش زیاده مخصوصا رو سر ماهی هات نگران نباش میمیرن برو دوباره ماهی بگیر
داداش سفیدک نیستن
تقریبا اندازه ی یه نخود هست خودشم اونجاش نغییر رنگ پیدا کرده مثل خال گوشتی نیست
rezaalone
alireza
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]اگه این خال هایی که میگی ریزه و تعدادش زیاده مخصوصا رو سر ماهی هات نگران نباش میمیرن برو دوباره ماهی بگیر[/div][/quote]
[b]داداش سفیدک نیستن
[/b]
ببین دوتا دارو هست باید استفاده کنی تا ماهیات سالم بمونن
ضد کلر×ضد قارچ
ا
ای بابا
rezaalone
alireza
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]ببین دوتا دارو هست باید استفاده کنی تا ماهیات سالم بمونن
ضد کلر×ضد قارچ
ا:icon_10:[/div][/quote]
[b]ای بابا:icon_10:[/b]
اگه این خال هایی که میگی ریزه و تعدادش زیاده مخصوصا رو سر ماهی هات نگران نباش میمیرن برو دوباره ماهی بگیر
داداش سفیدک نیستن
خب اینکه گفتی نمیدونم یعنی چی ولی اینجور که تو میگی عمق فاجعه زیاده پس حتما میمیرن
برو از این قطره مطره ها بگیر بریز تو آکواریوم بلکه شفا پیدا کنن
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]اگه این خال هایی که میگی ریزه و تعدادش زیاده مخصوصا رو سر ماهی هات نگران نباش میمیرن برو دوباره ماهی بگیر[/div][/quote]
[b]داداش سفیدک نیستن
[/b][/div][/quote]
خب اینکه گفتی نمیدونم یعنی چی ولی اینجور که تو میگی عمق فاجعه زیاده پس حتما میمیرن
برو از این قطره مطره ها :geek: بگیر بریز تو آکواریوم بلکه شفا پیدا کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.