از اسمش پیداست دیگه
فقط اسپم ندید لطفا
نظرسنجی
- اسپم میدم
- تاپیک خوبیه ایول
- :|
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
تاپیک جامع خبر ورزشی 1393/10/16 09:37:25
از اسمش پیداست دیگه فقط اسپم ندید لطفا نظرسنجی
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
|
|
1393/10/16 09:38:59
سردار آزمون موفق شد در دو دیدار دوستانه تیم ملی مقابل کره جنوبی و عراق دو گل حساس ایران را به نام خودش کند و اکنون رقابت سختی برای حضور در نوک خط حمله تیم ملی بین او و رضا قوچان نژاد شکل گرفته است.
گوچی هم در بدو حضورش در ایران موفق شده بود با گلزنیهای پیاپی خود مسیر موفقیت برای خود و ایران را هموار کند و خیلیها با گلهای سه امتیازی او نوید پر شدن جای خالی علی دایی را بعد از سالها میدادند. البته بعد از پایان جام جهانی و با حضور گوچی در کویت به نظر میرسد او از فرم اصلی خود فاصله گرفته است. البته نباید از خاطر برد که گوچی با حضور چند دقیقهای خود در بازی مقابل عراق هم نشان داد تیم ملی میتواند روی تجربه بالای او حساب ویژهای باز کند. سردار آزمون البته بعد از سه فصل بازی در لیگ روسیه و کسب تجربه در روبین کازان اکنون به نظر میرسد میتواند یکی از مهرههای تاثیرگذار کیروش لقب گیرد و بدون تردید او با ادامه این روند میتواند عنوان پدیده این رقابتها را به نام خود کند. اما باید دید کیروش برای استفاده از مهاجمان حرفهای و تمام کننده خود چه تصمیمی خواهد گرفت و از بین گوچی و سردار کدام یک نامش در لیست نفرات اصلی قرار میگیرد. از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/10/16 10:00:20
بنگر: وقتی دیدم بیگ زاده و پورعلی گنجی مدافع میانی شدند،به حال لیگ تاسف خوردم
پرسپولیس نیوز : مدافع تیم پرسپولیس گفت:متاسفانه در بحث سقف بودجه فقط روی پرسپولیس حساس بودند و این در حالی است که برخی تیم ها نه تنها میلیاردی بلکه تیلیاردی خرج کردند. عجب
|
|
1393/10/16 13:13:45
افرین با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1393/10/16 13:14:01
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |
|
1393/10/16 13:15:16
با کسی که خره بحث نکن
|
1393/10/16 13:20:58
با کسی که خره بحث نکن
|
1393/10/16 13:21:23
خودم لازم بدونم بولد میکنم ali agha
گروه اسپم هیچ شعبه ی دیگری ندارد این اسپمر الکیا مال ما نیستن |
|
1393/10/16 17:45:32
عاقا عدم بزن لطفا از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
|
|
1393/10/16 17:51:56
من خبری ندارم ولی شما رو با لایک تشویق میکنم
|
منوی کاربری
|
||