30 سال
ای کاش واقعا 30 بود.... 12 سال نکبت عمر میرفت جلو
یعنی بهترین دوران زندگیت رو میخوای بزنی بره جلو
بهترین دوره ای وجود نداره...همه دوره ها مشکلی دارن واسه خودشون...بیشترین مشکلم همون 18-25 داره
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]30 سال
ای کاش واقعا 30 بود.... 12 سال نکبت عمر میرفت جلو [/div][/quote]
یعنی بهترین دوران زندگیت رو میخوای بزنی بره جلو :|[/div][/quote]
بهترین دوره ای وجود نداره...همه دوره ها مشکلی دارن واسه خودشون...بیشترین مشکلم همون 18-25 داره ;)
30 سال
بهترین دوره ای وجود نداره...همه دوره ها مشکلی دارن واسه خودشون...بیشترین مشکلم همون 18-25 داره
مشکل که همیشه هست از همون بچگی که باید بتونی راه بری تا پیری که بازم باید بتونی راه بری
ولی جوونیتو تو این سن میگذرونی عشق و حال زندگی تو این دوره است البته اگه بخوای شاد باشی
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]30 سال
بهترین دوره ای وجود نداره...همه دوره ها مشکلی دارن واسه خودشون...بیشترین مشکلم همون 18-25 داره ;)[/div][/quote]
مشکل که همیشه هست از همون بچگی که باید بتونی راه بری تا پیری که بازم باید بتونی راه بری :|
ولی جوونیتو تو این سن میگذرونی عشق و حال زندگی تو این دوره است البته اگه بخوای شاد باشی :geek:
30 سال
مشکل که همیشه هست از همون بچگی که باید بتونی راه بری تا پیری که بازم باید بتونی راه بری
ولی جوونیتو تو این سن میگذرونی عشق و حال زندگی تو این دوره است البته اگه بخوای شاد باشی
هر عشق و حالی ارزش امتحان کردن نداره...
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]30 سال
بهترین دوره ای وجود نداره...همه دوره ها مشکلی دارن واسه خودشون...بیشترین مشکلم همون 18-25 داره ;)[/div][/quote]
مشکل که همیشه هست از همون بچگی که باید بتونی راه بری تا پیری که بازم باید بتونی راه بری :|
ولی جوونیتو تو این سن میگذرونی عشق و حال زندگی تو این دوره است البته اگه بخوای شاد باشی :geek:[/div][/quote]
30 سال
بابا فلسفی
خو نفله تو اونایی که ارزش داره رو امتحان کن
ما رو باش با کی حرف میزنیم تو که اصن به این سن نرسیدی واسه چی اصن اظهار نظر میکنی راجع به گروه سنی خودت نظر بده(3 تا 6 سال)
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div]30 سال
ولی جوونیتو تو این سن میگذرونی عشق و حال زندگی تو این دوره است البته اگه بخوای شاد باشی :geek:[/div][/quote]
هر عشق و حالی ارزش امتحان کردن نداره...[/div][/quote]
بابا فلسفی :|
خو نفله تو اونایی که ارزش داره رو امتحان کن :|
ما رو باش با کی حرف میزنیم تو که اصن به این سن نرسیدی واسه چی اصن اظهار نظر میکنی راجع به گروه سنی خودت نظر بده(3 تا 6 سال)
اینارو ول کنین ... برنامه هه میگه 15 سالمه به نظرتون جشن تکلیف بگیرم براخودم
اگه شیرینی میدی بگیر
معمولا بزرگترا شیرینی میدن
بعد از 15 ساله هم میخوای شیرینی بگیری ؟؟؟ اصلا دلت میاد
یعنی الان تو توهمت هم من باید از تو بزرگتر باشم اصن من دلم میخواد تو توهم تو 14 سالم باشه شیرینی میدی یا نه وقت ما رو تلف نکن
این مطلب در 1393/10/14 16:55:44 نوشته شده است و در 1393/10/14 16:56:49 ویرایش شده است .
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اینارو ول کنین ... برنامه هه میگه 15 سالمه به نظرتون جشن تکلیف بگیرم براخودم :icon_10:[/div][/quote]
اگه شیرینی میدی بگیر :roll:[/div][/quote]
معمولا بزرگترا شیرینی میدن :icon_10:
بعد از 15 ساله هم میخوای شیرینی بگیری ؟؟؟ اصلا دلت میاد :icon_13:[/div][/quote]
یعنی الان تو توهمت هم من باید از تو بزرگتر باشم اصن من دلم میخواد تو توهم تو 14 سالم باشه شیرینی میدی یا نه وقت ما رو تلف نکن :|
اگه شیرینی میدی بگیر
یعنی الان تو توهمت هم من باید از تو بزرگتر باشم اصن من دلم میخواد تو توهم تو 14 سالم باشه شیرینی میدی یا نه وقت ما رو تلف نکن
خب پس هیچ الان به حرف بزرگترت گوش کن بپر سر کوچه شیرینی بگیر برا بچه ها
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اینارو ول کنین ... برنامه هه میگه 15 سالمه به نظرتون جشن تکلیف بگیرم براخودم :icon_10:[/div][/quote]
یعنی الان تو توهمت هم من باید از تو بزرگتر باشم اصن من دلم میخواد تو توهم تو 14 سالم باشه شیرینی میدی یا نه وقت ما رو تلف نکن :|[/div][/quote]
خب پس هیچ الان به حرف بزرگترت گوش کن بپر سر کوچه شیرینی بگیر برا بچه ها :icon_10:
اگه شیرینی میدی بگیر
خب پس هیچ الان به حرف بزرگترت گوش کن بپر سر کوچه شیرینی بگیر برا بچه ها
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]اینارو ول کنین ... برنامه هه میگه 15 سالمه به نظرتون جشن تکلیف بگیرم براخودم :icon_10:[/div][/quote]
[b] معمولا بزرگترا شیرینی میدن[/b] :icon_10:
یعنی الان تو توهمت هم من باید از تو بزرگتر باشم اصن من دلم میخواد تو توهم تو 14 سالم باشه شیرینی میدی یا نه وقت ما رو تلف نکن :|[/div][/quote]
خب پس هیچ الان به حرف بزرگترت گوش کن بپر سر کوچه شیرینی بگیر برا بچه ها :icon_10:[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.