اره میشه من هرچی منبع داشتم دارم پاپ میزنم وگرنه میشد تا الان مزرعه رو 9 کرد حداقل ...
اره به قول آذری ها دیزززززززز (همون علامت انگشت شصت) 1ساعت سرور شروع شده میتونستی 9 کنی دیززززززز
یکی بیاد فارم بسازه بریم واسه غارت
من خودمم بلد نبودم سرور 32 سوشیانت بهم یاد داد .. روش من خرجش یکم زیادی بالا میرفت
قبلا تو 2-3 ساعت 10 هم میشد مزرعه به ترتیب اگه ارتقا بدی میشه این سرور خراب کردن منابع کم دادن از اول عقب میمونه ادم.
این مطلب در 1393/10/13 15:10:20 نوشته شده است و در 1393/10/13 15:12:33 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div][quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]مجموع تولیدات 7000
[/div][/quote]
بیا برو بینیم
مگه میشه[/div][/quote]
اره میشه من هرچی منبع داشتم دارم پاپ میزنم وگرنه میشد تا الان مزرعه رو 9 کرد حداقل ...[/div][/quote]
اره به قول آذری ها دیزززززززز (همون علامت انگشت شصت) 1ساعت سرور شروع شده میتونستی 9 کنی دیززززززز :icon_6: :icon_6:
یکی بیاد فارم بسازه بریم واسه غارت :mrgreen:[/div][/quote]
من خودمم بلد نبودم سرور 32 سوشیانت بهم یاد داد .. روش من خرجش یکم زیادی بالا میرفت :|
قبلا تو 2-3 ساعت 10 هم میشد مزرعه به ترتیب اگه ارتقا بدی میشه این سرور خراب کردن منابع کم دادن از اول عقب میمونه ادم.
اصلا حواسم نبود سرور 3 ساعت پیش شروع شده فک کردم مثل قدیم 12 شبه
گفتم چرا نفر اول انقد جمعیتش کم شده
اقا چطور من منابعمو بیارم بالا
3 ساعت نیست 1 ساعته
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]اصلا حواسم نبود سرور 3 ساعت پیش شروع شده فک کردم مثل قدیم 12 شبه
گفتم چرا نفر اول انقد جمعیتش کم شده
اقا چطور من منابعمو بیارم بالا
[/div][/quote]
3 ساعت نیست 1 ساعته :icon_4:
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]مجموع تولیدات 2470[/div][/quote]
من 2320
اسمت king s2?[/div][/quote]
آره :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.