amirimohsenali_2015مدیرانجمنkingarvinamirimohsenbingo55521باید edge داشته باشی تا راحت بازی کنی
چه جوری باید فعالش کنیم؟
عزیزم با این حجم و سرعتی که این بازی داره بیخیالش باید بشی خیلی زور بزنی یه نگاه کنی گندمت چقدره وگرنه بازی کردنو بیخیال شو
چون کلا بازی همش فلش هست و این ترافیک مصرفی رو خیلی میبره بالا
حجم بازی به دلیل گرافیک منحصر بفردش شاید مقداری زیاد باشه ، ولی در عصرپادشاهان هیچگونه فلشی وجود نداره.
ضمنا نسخه موبایلی بازی برای اندروید و IOS در حال تولید میباشد که بعد از تکمیل و تست شدن در اختیار همه قرار خواهد گرفت.
بعععله...
گرافیکش خیلی منحصر به فرده
درسته .هیچ گونه فایل فلشی تو بازی نیست .اگه هر چی میبینی تصویر ساده (و متحرک ) هستند .و بازی تحت کد هایی برای صفحات وب هستند (با بستر php ) .قابلیتی بسیار خوبی که برای من قابل توجه هستش کاربرد حرفه ای از بانک اطلاعات هستش که برای یک صفحه وب بسیار حرفه ای هستش و خیلی برنامه ریزی زیادی نیاز داشت .من خودم می خواستم اینو تحت ویندوز هم برای تمرین کردن تو درس پیاده سازی کنم ولی دیگه حوصله اش نبود دیگه .سخته ولی ا .یه نکته دیگه هم که تو طراحی بازی هستش فک کنم حالت نوشتنش به صورت امنیتی باشه .البته اینو خودم اظهار نظر نمی کنم چون خودم چیزی در این موضوع نمی دونم و دنبالشم نرفتم .چون اگه میخواستم با بانک اطلاعات بسازمش خیلی وقت میگرفت و درسم داشتم و بیخیال شدم.
خوب این خیلی سرعت پایین و حجم میکشه نمیشه همینو کارو کرد که جدا باشن
مصلا وقتی رو اردوگاه کلیک میکنیم تو یه صفحه جدا باز شه اینجوری حجمش هر صفه کم میشه و بیشترین مشکل فکر کنم برای اون پنجره که اتک هارو نشون میده باشه
چون هرجای بازی که باشیم اون هی دارهرفرش میشه یعنی وقتی غارت بالا باشه تو هر 20ثانیه یه اتک میهوره یکی برمیگرده که میشه فاچعه
jahanami