dmc4sخب دیگه جایزه شاعری هم مشخص شد ماله کیه
فقط بی زحمت شیرینیش یادت نره
صبر کن یه شعر برات بگم کارت دارم وایسا
eryha
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/10/11 17:34:42
صبر کن یه شعر برات بگم کارت دارم وایسا eryha
|
|
1393/10/11 17:40:21
غزلی از استاد رهام:
انجمن گوی است و چوگان میکنیم........کینگسرا وهم است و باور میکنیم anjoman gooy ast o chogan mikonim...........kingsera vahm ast o bavar mikonim ای امیرِ جاهل و نادان خرد........ در بر عقل جناست رقعه ها پس میزنیم ey amire jahel o nadan kherad.......dar bare aghle jenasat rogh e ha pas mizanim در پس آن طوطیای سر به زیر.......جملگی در ماتم و اندوه خود جان میدهید dar [ase an tootiyaye sar be zir.....jomegi dar matamo andoohe khod jan midahid ای کاخ نشین ابله شیرین سخن...... از برای عقل تو جملگی مشکین تنیم ey kakh neshine ablahe shirin sokhan.....az baraye aghle to jomlegi meshkin tanim eryha
|
|
1393/10/11 17:41:04
دری وری بود و نامفهموم ... ولی ممنون برام سلول خاکستری تو سوزوندی
این مطلب در 1393/10/11 17:41:04 نوشته شده است و در 1393/10/11 17:41:21 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن |
|
1393/10/11 17:43:30
[quote]
987123 غزلی از استاد رهام: [/quote]انجمن گوی است و چوگان میکنیم........کینگسرا وهم است و باور میکنیم anjoman gooy ast o chogan mikonim...........kingsera vahm ast o bavar mikonim ای امیرِ جاهل و نادان خرد........ در بر عقل جناست رقعه ها پس میزنیم ey amire jahel o nadan kherad.......dar bare aghle jenasat rogh e ha pas mizanim در پس آن طوطیای سر به زیر.......جملگی در ماتم و اندوه خود جان میدهید dar [ase an tootiyaye sar be zir.....jomegi dar matamo andoohe khod jan midahid ای کاخ نشین ابله شیرین سخن...... از برای عقل تو جملگی مشکین تنیم ey kakh neshine ablahe shirin sokhan.....az baraye aghle to jomlegi meshkin tanim احسنت این اولین استعداد انجمن بود بیا ترانسفرت کنم خارج ×××××
زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست... |
|
1393/10/11 17:47:24
ولی این تیکه خوب بودا
کینگسرا وهم است و باور میکنیم امضا میزنی پاش ؟؟ امیرحسینم
|
1393/10/11 17:49:01
معنی و تفسیر شعر استاد رهام در بر امیرحسین dmc4:
بیت اول: در بازی باستانی چوگان توپی که با آن بازی میکنند گوی نام دارد استاد درین شعر انجمن عصر پادشاهان را به گوی و بازی کینگسرا را به بازی چوگان تشبیه کرده است نکته ی بارز این بیت به وهم بودن(مجازی بودن) سایت بازی اشاره دارد و باور افراد درنش به وجود چیزی که وجود ندار بیت دوم: استاد درین بیت امیر را صدا میزند و میگوید ای امیر نادان عقب مانده ی ذهنی(نادان خرد=کم عقل نفهم) در وصف عقل ناکامل و مشاعر ضعیفت شعر میسراییم بیت سوم: استاد درینجا درایت و هوش خودرا به طوطیایی تشبیه کرده بی ادعا و سر به زیر که دیگران قدرت درک مقام بالای آن را ندارند و به همین جهت در آتش جهل و نفهمی خود در حال سوختن هستند(کما اینکه برخی درک کرده اند که محضر استاد چقدر میتواند که مفید باشد ولی بدلیل پایین بودن سطوح فکر عزادارند) بیت چهارم: استاد درینجا دلیل پوشیدن جامه ی مشکی خود رانفهمی و پایین بودن عقل امیر میداند در این بیت استاد در حال خاطر نشان کردن این موضوع است که این شخص حال در مقام کاخ نشینیست ولی کما اینکه لیاقتش زندگی در جوب میباشد
این مطلب در 1393/10/11 17:49:01 نوشته شده است و در 1393/10/11 17:52:38 ویرایش شده است .
eryha
|
|
1393/10/11 17:49:59
برو گمشو کلشو خودم گفتم یک تیکشم شعر کسس دیگه نبود شعورت ازونجایی که پایینه برات معنیه شعر رو نوشتم eryha
|
|
1393/10/11 17:51:35
یزید این همه توش آرایه ادبی داره
ردیف داره قافیه داره تشبیه داره تضاد دارهجناس داره و خلاصه هرچی د دست بود چپوندم توش دیگه توی 5 دقیقه کلا این شعرو گفتم کار میکردم روش که خیلی جا داشت بازم eryha
|
|
1393/10/11 17:52:51
باور کن .. معنیش هم معنی نداشتا بیت اول به کینگسرا ربط داره بیت دوم صدام کردی احمق که لطف هم داری بیت سوم که جالبه مگه طوطیا لوازم آرایشی نبود که زنا میزدن چه ربطی داره به هوش تو بیت چهارم همون معنیش هم نفهمیدم که نظر بدم امیرحسینم
|
1393/10/11 17:54:40
تنها اشکال اساسی که می توان بر این شعر گرفت فقط همون کلمه پر رنگ شده است ×××××
زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست... |
منوی کاربری
|
||