امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد .
بنظرتون با پکیج یک ساله سرعت 2 مگ و 50 گیگ چیکار کنم که با قیمت 3800 خریدم ؟؟
نظرسنجی
خرشانسی
کار شاخی نیست
این مطلب در 1393/10/10 13:35:08 نوشته شده است و در 1393/10/10 13:35:37 ویرایش شده است .
امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
بنظرتون با پکیج یک ساله سرعت 2 مگ و 50 گیگ چیکار کنم که با قیمت 3800 خریدم ؟؟ :icon_5: :lol:
امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد .
ترافیک رو میشه انتقال داد آیا ؟؟؟
گیگی 2 تومن میخرم ازت
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
بنظرتون با پکیج یک ساله سرعت 2 مگ و 50 گیگ چیکار کنم که با قیمت 3800 خریدم ؟؟ :icon_5: :lol:[/div][/quote]
ترافیک رو میشه انتقال داد آیا ؟؟؟ :roll:
گیگی 2 تومن میخرم ازت :icon_12:
ترافیک رو میشه انتقال داد آیا ؟؟؟
گیگی 2 تومن میخرم ازت
نمیدونم باوووو واسا عکس بگیرم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
بنظرتون با پکیج یک ساله سرعت 2 مگ و 50 گیگ چیکار کنم که با قیمت 3800 خریدم ؟؟ :icon_5: :lol:[/div][/quote]
ترافیک رو میشه انتقال داد آیا ؟؟؟ :roll:
گیگی 2 تومن میخرم ازت :icon_12:[/div][/quote]
نمیدونم باوووو واسا عکس بگیرم
خوشحال نباش فعلن!
تا 48 ساعت اینده پول از حسابت تکون نخورد بعد وقت خوشحالیه!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
خوشحال نباش فعلن!
خوشحال نباش فعلن!
مهم نیس سارگن اهوازی دیگه ... آدرس بده لپ تاپ بیارم با هم فیض ببریم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
خوشحال نباش فعلن!
تا 48 ساعت اینده پول از حسابت تکون نخورد بعد وقت خوشحالیه![/div][/quote]
مهم نیس سارگن اهوازی دیگه ... آدرس بده لپ تاپ بیارم با هم فیض ببریم :icon_12:
خوشحال نباش فعلن!
تراکنش گرفتم
بعدشم من اینقدر پول تو این کارتم نیست که بشه این پکج رو خرید
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]امروز حجم اینرنتنم تموم شد اومدم یک گیگ اضاف بخرم یک دفعه ای نگاه کردم اوه مای گاد 50180 مگابایت دارم اول ترسیدم که نکنه اشتباهی پکیج 240 تومنی رو خریده باشم رفتم رفتم تو پرداخت های سایت دیدم که فقط 3.800 تومن ازم کم کرده ولی بازم گفتم برم موجودی از کارتم بگیرم که دیدم واقعا 3800 کم شده ازم . الانم اس ام اس 3800 اومد . :icon_4:
خوشحال نباش فعلن!
تا 48 ساعت اینده پول از حسابت تکون نخورد بعد وقت خوشحالیه![/div][/quote]
تراکنش گرفتم
بعدشم من اینقدر پول تو این کارتم نیست که بشه این پکج رو خرید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.