والا من اسیا تک دارم میخوام دوباره از مخابرات بگیرم...
اینترنت نامحدود اسیاتک هر طرحی بر داری تا یک حجم خاصی با سرعت همون طرحت((مثلا 300کیلو)) دانلود میکنه ازون به بعد نصف میشه
((150تا!))
البته باز یک خوبی داره که اگر دانلود کردی((مثلا با 300کیلو در ثانیه)) و اون حجم مورد نظرو دانلود کردی روز بعد یعنی 12 به بعد دوباره سرعتش از همون 300 شروع میشه...
حجمیش هم به صرفه نیست به نظرم
(( البته نگرفتم نمیدونم ولی شنیدم در طول روز سرعتش خوبه ولی شبا نصف میشه سرعتش!))
یک چیز دیگه هم اینکه قیمت حجم اضافی گرونه...
بقیه شرکت ها رو هم نیگاه کردم...همشون گرونن!
البته بستگی به شهرت داره همه اینا...مشهد اینطوریه.شهر شما رو نمیدونم
مخابرات اینجا ظریب 1 به 8 و نصف کردن سرعت و اینجور مسخره بازی ها نداره!! اما گاهی مواقع قطعی داره...پشتیبانیش هم جواب درست حسابی نمیده...
این مطلب در 1393/10/10 12:35:26 نوشته شده است و در 1393/10/10 12:43:50 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
والا من اسیا تک دارم میخوام دوباره از مخابرات بگیرم...
اینترنت نامحدود اسیاتک هر طرحی بر داری تا یک حجم خاصی با سرعت همون طرحت((مثلا 300کیلو)) دانلود میکنه ازون به بعد نصف میشه:|((150تا!))
البته باز یک خوبی داره که اگر دانلود کردی((مثلا با 300کیلو در ثانیه)) و اون حجم مورد نظرو دانلود کردی روز بعد یعنی 12 به بعد دوباره سرعتش از همون 300 شروع میشه...
حجمیش هم به صرفه نیست به نظرم:|(( البته نگرفتم نمیدونم ولی شنیدم در طول روز سرعتش خوبه ولی شبا نصف میشه سرعتش!))
یک چیز دیگه هم اینکه قیمت حجم اضافی گرونه...
بقیه شرکت ها رو هم نیگاه کردم...همشون گرونن!
البته بستگی به شهرت داره همه اینا...مشهد اینطوریه.شهر شما رو نمیدونم;)
مخابرات اینجا ظریب 1 به 8 و نصف کردن سرعت و اینجور مسخره بازی ها نداره!! اما گاهی مواقع قطعی داره...پشتیبانیش هم جواب درست حسابی نمیده...