تفکر و سبک زندگی
درسای جدید اضافه کردن به ما پس چی
عجب
[quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]امروز تفکر دارییم نخونده دارم میرم سر امتحان :icon_4:[/div][/quote]
تفکر چیه دیگه ؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
تفکر و سبک زندگی :icon_6:
درسای جدید اضافه کردن به ما پس چی :|
تفکر و سبک زندگی
کلن تفکر چرت و پرته
سلام علیکم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]امروز تفکر دارییم نخونده دارم میرم سر امتحان :icon_4:[/div][/quote]
درسای جدید اضافه کردن به ما پس چی :|[/div][/quote]
کلن تفکر چرت و پرته
تفکر و سبک زندگی
امیر کلاس چندمی؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]امروز تفکر دارییم نخونده دارم میرم سر امتحان :icon_4:[/div][/quote]
امیر کلاس چندمی؟ :icon_2:
خوش به حال ما این چرت و پرتا رو نداشتیم
تفکر و سبک زندگی
مام داریم
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]امروز تفکر دارییم نخونده دارم میرم سر امتحان :icon_4:[/div][/quote]
خوش به حال ما این چرت و پرتا رو نداشتیم [/div][/quote]
مام داریم :icon_6::icon_6::icon_6:
حالا خود درس رو ول کن
معلمش میاد تو کلاس میخواییم تابستون امتحان ریاضی بدیم فقط این نیاد
مانور بود زنگ رو زدن همه رفتن زیر میز و چادرای حلال احمرو.... مردک رفته بود تو سطل آشغالی
این مطلب در 1393/10/17 10:28:31 نوشته شده است و در 1393/10/17 10:28:38 ویرایش شده است .
عجب
حالا خود درس رو ول کن
معلمش میاد تو کلاس میخواییم تابستون امتحان ریاضی بدیم فقط این نیاد
مانور بود زنگ رو زدن همه رفتن زیر میز و چادرای حلال احمرو.... مردک رفته بود تو سطل آشغالی :|
تفکر و سبک زندگی
مام داریم
خیلی مسخره هس
سلام علیکم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]great-memar[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]امروز تفکر دارییم نخونده دارم میرم سر امتحان :icon_4:[/div][/quote]
خوش به حال ما این چرت و پرتا رو نداشتیم [/div][/quote]
مام داریم :icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
خیلی مسخره هس:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من جنین شناسی داشتم ...... عالی بود :icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
من که ژنتیک داشتم
هنوز تو کف سوال ها هستم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.