سلام دوستان اگه الان بخوام به یه متروکه بزنم چقدر نیرو میخواد برای محاصره
چقدر تلفات داره
تو چه جمعیتی
اینم برای این تو اینجا زدم چون بچه ها بیشتر اینجا میان تا پرسش و پاسخ های متاول
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
سلام دوستان اگه الان بخوام به یه متروکه بزنم چقدر نیرو میخواد برای محاصره
چقدر تلفات داره
تو چه جمعیتی
اینم برای این تو اینجا زدم چون بچه ها بیشتر اینجا میان تا پرسش و پاسخ های متاول
متروکه 300تایی الان حدود 3هزار نیرو داره باید 10هزار نیرو حداقل داشته باشی تا تلفات کم باشه وفارم نشی اگه با 4هزار نییرو بزنی برنده میشی اما فارمی برای متروکه 1000خیلی نیرو لازمه چون حداقل الان 10هزار گندم خور داره برا تسخیر هم 100نیزه کافیه بایه قهرمان و3مشاور
این مطلب در 1393/10/05 20:55:46 نوشته شده است و در 1393/10/05 20:57:37 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
متروکه 300تایی الان حدود 3هزار نیرو داره باید 10هزار نیرو حداقل داشته باشی تا تلفات کم باشه وفارم نشی اگه با 4هزار نییرو بزنی برنده میشی اما فارمی برای متروکه 1000خیلی نیرو لازمه چون حداقل الان 10هزار گندم خور داره برا تسخیر هم 100نیزه کافیه بایه قهرمان و3مشاور
داداش همون کاری که گفتم بکن الکی 7تا مشاور بفرسته چی بشه میدونی چقدر منابع می خواد گینگز یا نمی زنه یا بزنه نمی تونی جلوش مقاومت کنی حتی اگه 40هزار نیرو داشته باشی
این مطلب در 1393/10/06 04:44:39 نوشته شده است و در 1393/10/06 07:54:50 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
داداش همون کاری که گفتم بکن الکی 7تا مشاور بفرسته چی بشه میدونی چقدر منابع می خواد گینگز یا نمی زنه یا بزنه نمی تونی جلوش مقاومت کنی حتی اگه 40هزار نیرو داشته باشی:icon_6::icon_6:
من با 50 هزارتا سرباز سطح 20 حمله کردم 6 تا مشاور همرام بود بعد هم محاصره بخاطر موندن فقط دو تا مشاوره شکست
amir.0007
داداش همون کاری که گفتم بکن الکی 7تا مشاور بفرسته چی بشه میدونی چقدر منابع می خواد گینگز یا نمی زنه یا بزنه نمی تونی جلوش مقاومت کنی حتی اگه 4هزار نیرو داشته باشی
من با 50 هزارتا سرباز سطح 20 حمله کردم 6 تا مشاور همرام بود بعد هم محاصره بخاطر موندن فقط دو تا مشاوره شکست
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]داداش همون کاری که گفتم بکن الکی 7تا مشاور بفرسته چی بشه میدونی چقدر منابع می خواد گینگز یا نمی زنه یا بزنه نمی تونی جلوش مقاومت کنی حتی اگه 4هزار نیرو داشته باشی:icon_6::icon_6:[/div][/quote]
من سرور جهانی رو گفتم سرور 32 باید مشاور زیاد بفرستی البته اگه نیروی زیاد داشته باشی برای هر محاصره حدود 100 هزار نیرو لازم هست تازه 40 یا 40 هزار تلفات میدی که ارزش این تلفات رو نداره همون 3 تا مشاور بفرستی با یه خورده نیزه بهتره چون اگه بزنه کلی تلفات میدی وارزش نداره ولی اگه با همون 3 تا مشاور محاصره کنی اگر هم شکست چیزی از دست ندادی
من سرور جهانی رو گفتم سرور 32 باید مشاور زیاد بفرستی البته اگه نیروی زیاد داشته باشی برای هر محاصره حدود 100 هزار نیرو لازم هست تازه 40 یا 40 هزار تلفات میدی که ارزش این تلفات رو نداره همون 3 تا مشاور بفرستی با یه خورده نیزه بهتره چون اگه بزنه کلی تلفات میدی وارزش نداره ولی اگه با همون 3 تا مشاور محاصره کنی اگر هم شکست چیزی از دست ندادی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.