یعنی تو دلت برای اظهار نظر های بیخودش برای الکی لایک کردنش که حتی فحش ها رو هم لایک میکرد برای اون چای کوفت کردنش تنگ نشده؟ خیلی بی احساسی
چقد تعریف کردی ازش شماواقعا خیلی لطیفی
ای بابا حالا من الکی یه چیزی گفتم عالمی اومد بخونه بدونه به یادش هستیم ول کن دیگه گیر دادیا
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]من دیگه نمیتونم انجمن بدون عالمی رو تحمل کنم :cry::cry:[/div][/quote]
لوس:|[/div][/quote]
یعنی تو دلت برای اظهار نظر های بیخودش برای الکی لایک کردنش که حتی فحش ها رو هم لایک میکرد برای اون چای کوفت کردنش تنگ نشده؟ :cry: خیلی بی احساسی :cry:[/div][/quote]
چقد تعریف کردی ازش شما:|واقعا خیلی لطیفی[/div][/quote]
ای بابا حالا من الکی یه چیزی گفتم عالمی اومد بخونه بدونه به یادش هستیم ول کن دیگه گیر دادیا :|[/div][/quote]
:)
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]من دیگه نمیتونم انجمن بدون عالمی رو تحمل کنم :cry::cry:[/div][/quote]
یعنی تو دلت برای اظهار نظر های بیخودش برای الکی لایک کردنش که حتی فحش ها رو هم لایک میکرد برای اون چای کوفت کردنش تنگ نشده؟ :cry: خیلی بی احساسی :cry:[/div][/quote]
ای بابا حالا من الکی یه چیزی گفتم عالمی اومد بخونه بدونه به یادش هستیم ول کن دیگه گیر دادیا :|[/div][/quote]
:)[/div][/quote]
:icon_10:
یعنی تو دلت برای اظهار نظر های بیخودش برای الکی لایک کردنش که حتی فحش ها رو هم لایک میکرد برای اون چای کوفت کردنش تنگ نشده؟ خیلی بی احساسی
ای بابا حالا من الکی یه چیزی گفتم عالمی اومد بخونه بدونه به یادش هستیم ول کن دیگه گیر دادیا
کاش اون زمان که گفت 32 اک .... داره میزنش به فکرش بودین اون زمان دوستیتون بیشتر بهش ثابت میشد یا باید تاپیک میزد باهاتون قهر میکرد و کل انجمنو بهم میریخت البته عالمی پسره حواسم نبود هیچ * به نوشتشم توجه نکرد
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]من دیگه نمیتونم انجمن بدون عالمی رو تحمل کنم :cry::cry:[/div][/quote]
کاش اون زمان که گفت 32 اک .... داره میزنش به فکرش بودین اون زمان دوستیتون بیشتر بهش ثابت میشد یا باید تاپیک میزد باهاتون قهر میکرد و کل انجمنو بهم میریخت البته عالمی پسره حواسم نبود هیچ کس به نوشتشم توجه نکرد;)
کاش اون زمان که گفت 32 اک .... داره میزنش به فکرش بودین اون زمان دوستیتون بیشتر بهش ثابت میشد یا باید تاپیک میزد باهاتون قهر میکرد و کل انجمنو بهم میریخت البته عالمی پسره حواسم نبود هیچ * به نوشتشم توجه نکرد
اون موقع من 32 نبودم که کمکش کنم وگرنه رهام منو میشناسه جنسیت واسم مهم نیست
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]من دیگه نمیتونم انجمن بدون عالمی رو تحمل کنم :cry::cry:[/div][/quote]
کاش اون زمان که گفت 32 اک .... داره میزنش به فکرش بودین اون زمان دوستیتون بیشتر بهش ثابت میشد یا باید تاپیک میزد باهاتون قهر میکرد و کل انجمنو بهم میریخت البته عالمی پسره حواسم نبود هیچ کس به نوشتشم توجه نکرد;)[/div][/quote]
اون موقع من 32 نبودم که کمکش کنم وگرنه رهام منو میشناسه جنسیت واسم مهم نیست :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.