از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]من به fatide شک دارم :|[/div][/quote]
اصن فتیده رو میشناسی ؟ :|[/div][/quote]
نه فقط تو میشناسی ترقه :icon_12:
این فتیده کلن با دخترای انجمن موشکل داره خخ[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]من به fatide شک دارم :|[/div][/quote]
آخه نقل قول کرد تو رو گفت خودشه فکر کردم تو رو میگه
تو مگه غیرت نداری بی غیرت؟؟
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]omid511[/b][/div][div]پروازه اشتباه کرد رفت
دختر باید مثه ساغر باشه هر چی از این جور چیزا بهش میگن محل نمی ده :)[/div][/quote]
خودشه اینه [/div][/quote]
امید؟[/div][/quote]
هوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بهت میگم ها:icon_6:[/div][/quote]
آخه نقل قول کرد تو رو گفت خودشه فکر کردم تو رو میگه:|[/div][/quote]
تو مگه غیرت نداری بی غیرت؟؟
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]من به fatide شک دارم :|[/div][/quote]
نه فقط تو میشناسی ترقه :icon_12:[/div][/quote]
ترقه کیه این اک من نیس که :|
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]گومر رو بکشیم گوشتش رو بدیم خانواده های فقرا :icon_4:[/div][/quote]
کشتن در این ایام حرام است.[/div][/quote]
کشتن نه
قــربانی میکنیم :|
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این فتیده کلن با دخترای انجمن موشکل داره خخ[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]من به fatide شک دارم :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
هر کی بوده احتمالأ به ساغر هم قبلأ گیر داده :icon_10:
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]من به fatide شک دارم :|[/div][/quote]
نه فقط تو میشناسی ترقه :icon_10:
این مطلب در 1393/10/04 21:23:08 نوشته شده است و در 1393/10/04 21:23:28 ویرایش شده است .
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]گومر رو بکشیم گوشتش رو بدیم خانواده های فقرا :icon_4:[/div][/quote]
کشتن در این ایام حرام است.[/div][/quote]
من میشکشم کاری به حرام بودنش هم ندارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.