پس چی معلومه من اصل فنلاندم
خیلی کافری که میخوای شادمانی کنی از این محرم تا محرم سال بعد نباید شادی کرد تو اینو هنوز نمیدونی تو خود محرم هم که باید عزاداری کرد
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]در عزای ما جشن میگیری؟:icon_6:[/div][/quote]
شما ببخش اینا کافرن دین و ایمان ندارن :|[/div][/quote]
من کافر تو مسلمون اصل[/div][/quote]
پس چی معلومه من اصل فنلاندم
خیلی کافری که میخوای شادمانی کنی از این محرم تا محرم سال بعد نباید شادی کرد تو اینو هنوز نمیدونی تو خود محرم هم که باید عزاداری کرد
گومر یه بار تو عمرم بلاخره تولدم تو شهادت و عاشورا و محرم نبوده
بزا تولد بگیریم دیگه
خودم واست تولد میگیرم
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]گومر یه بار تو عمرم بلاخره تولدم تو شهادت و عاشورا و محرم نبوده:cry:
بزا تولد بگیریم دیگه:([/div][/quote]
خودم واست تولد میگیرم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4: :P :lol:
گومر یه بار تو عمرم بلاخره تولدم تو شهادت و عاشورا و محرم نبوده
بزا تولد بگیریم دیگه
خودم واست تولد میگیرم
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]گومر یه بار تو عمرم بلاخره تولدم تو شهادت و عاشورا و محرم نبوده:cry:
بزا تولد بگیریم دیگه:([/div][/quote]
خودم واست تولد میگیرم :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4: :P :lol: [/div][/quote]
:D
السلام علیک یا بنت حسین الشهید ، رقیه خاتون
السلام علیک یا رسول الله
السلام علیک یا حسن ابن علی
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
السلام علیک یا گومر
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]السلام علیک یا بنت[b] حسین الشهید[/b] ، [b]رقیه خاتون[/b]
السلام علیک یا [b]رسول الله[/b]
السلام علیک یا [b]حسن ابن علی [/b]
السلام علیک یا [b]علی ابن موسی الرضا[/b][/div][/quote]
السلام علیک یا گومر
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.