میتونن قانون هایی بزارن که از مولتی بازی جلوگیری بشه اگه فقط کسی که متروکه روفارم کرده بتونه غارت کنه یا تسخیر کنه خیلی میتونه از مولتی بازی جلوگیری بشه وبقیه هم مرده خوری نمی کنن این فقط یه راه حله
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
میتونن قانون هایی بزارن که از مولتی بازی جلوگیری بشه اگه فقط کسی که متروکه روفارم کرده بتونه غارت کنه یا تسخیر کنه خیلی میتونه از مولتی بازی جلوگیری بشه وبقیه هم مرده خوری نمی کنن این فقط یه راه حله
یعنی چی تک نفرست بازی ؟ اون اتحاد واسه چیه پس ؟ هم اتحادیت آره رفیقت خاره ؟
قانون غارت کردن متروک که گفتی
فرض کن من میام یه جوری خودم رو میکشم بالا
میزنم بیشتر متروکه ها منطقه رو خودم فارم میکنم
اگه فقط من بتونم غارتشون بکنم ، جدای اینکه من زیادی از حد قوی میشم
اولین نفری که صداش در میاد خودتی!
من یه همچین پیشنهادی واسه تسخیره متروکه دادم
که نتونن متروکه ها رو الکی الکی تسخیر کنن
هر کی نیروی متروکه ای رو زد خودش فقط بتونه تسخیر کنه
ارجاع هم دادن ولی خبری نشد
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
یعنی چی تک نفرست بازی ؟ اون اتحاد واسه چیه پس ؟ هم اتحادیت آره رفیقت خاره ؟
قانون غارت کردن متروک که گفتی
فرض کن من میام یه جوری خودم رو میکشم بالا
میزنم بیشتر متروکه ها منطقه رو خودم فارم میکنم
اگه فقط من بتونم غارتشون بکنم ، جدای اینکه من زیادی از حد قوی میشم
اولین نفری که صداش در میاد خودتی!
من یه همچین پیشنهادی واسه تسخیره متروکه دادم
که نتونن متروکه ها رو الکی الکی تسخیر کنن
هر کی نیروی متروکه ای رو زد خودش فقط بتونه تسخیر کنه
ارجاع هم دادن ولی خبری نشد
:icon_10:
اینجوری تو با فکر خودت وبازی خوبت قوی میشی وبه نظر من این هیچ اشکالی نداره هرکس از راه درست بتونه قوی بشه وبه بقیه حتی زور بگه خوب بقیه هم تلاش کنن قدرتمند بشن ولی نه اینکه 20 نفر بیان به اکانت یه نفر کمک کنن متروکه براش بزنن مسخره شده بازی حرف من راجب اتحاد نبود راجب بازی روی اکانت بود که بقیه کمک میکنن به یه اکانت
این مطلب در 1393/10/03 14:51:59 نوشته شده است و در 1393/10/03 14:54:49 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
اینجوری تو با فکر خودت وبازی خوبت قوی میشی وبه نظر من این هیچ اشکالی نداره هرکس از راه درست بتونه قوی بشه وبه بقیه حتی زور بگه خوب بقیه هم تلاش کنن قدرتمند بشن ولی نه اینکه 20 نفر بیان به اکانت یه نفر کمک کنن متروکه براش بزنن مسخره شده بازی حرف من راجب اتحاد نبود راجب بازی روی اکانت بود که بقیه کمک میکنن به یه اکانت :icon_6:
دمت گرم گل گفتی یه جور ادعا میکنن انگار بازی بلدن 30 تا مولتی یکی از کسانی که رتبه 1 تا 10 سرور جهانی رو داره ساخته حالا نمیگم چه کسی چی میشد یه بازی سالم بدونه مولتی وتقلب بود عصر بادشاهان واقعا بازی قشنگیه ولی یه مشکل اساسی داره اونم مولتی بازیه
این مطلب در 1393/10/04 11:39:12 نوشته شده است و در 1393/10/04 11:44:09 ویرایش شده است .
دمت گرم گل گفتی یه جور ادعا میکنن انگار بازی بلدن 30 تا مولتی یکی از کسانی که رتبه 1 تا 10 سرور جهانی رو داره ساخته حالا نمیگم چه کسی چی میشد یه بازی سالم بدونه مولتی وتقلب بود عصر بادشاهان واقعا بازی قشنگیه ولی یه مشکل اساسی داره اونم مولتی بازیه :icon_6::icon_6::icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.