چون معلومه نیرو نداری
اون عکسیم که دادی منم بلدم درست کنم
میخوای یه خوشگلشو درست کنم بدم هت حال کنی؟
دادا این فتوشاپ نیسن دارم میفرشم اگه چیز فتوشاپ بدم بیرون اکانتمو میبندن راستی رفتی تو دیوار
دروغ میگی رفتم تو دیوار بگو به خدا تو رو خدا راستشو بگو
یعنی حمله ی من اینقد تاثیر داشت ک تو دف بگیری؟
㋡اگه نگیم و نخندیم پیاز میشیم و میگندیم㋡
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div]اسم اکانتت چیه؟
فارم توپولی میشی :icon_4:[/div][/quote]
hamed*****
پیشنهاد میکنم اول جاسوسی کنی:twisted:[/div][/quote]
حامد جان ما ریسکی کار میکنیم :icon_11::icon_4:[/div][/quote]
چه زود حمله زدی[/div][/quote]
چون معلومه نیرو نداری
اون عکسیم که دادی منم بلدم درست کنم :D
میخوای یه خوشگلشو درست کنم بدم هت حال کنی؟ :icon_4:[/div][/quote]
دادا این فتوشاپ نیسن دارم میفرشم اگه چیز فتوشاپ بدم بیرون اکانتمو میبندن راستی رفتی تو دیوار ;):):D:mrgreen::P:twisted:[/div][/quote]
دروغ میگی :icon_4: رفتم تو دیوار :icon_0: بگو به خدا :icon_4: تو رو خدا راستشو بگو :icon_10:
یعنی حمله ی من اینقد تاثیر داشت ک تو دف بگیری؟ :icon_14:
چون معلومه نیرو نداری
اون عکسیم که دادی منم بلدم درست کنم
میخوای یه خوشگلشو درست کنم بدم هت حال کنی؟
دادا این فتوشاپ نیسن دارم میفرشم اگه چیز فتوشاپ بدم بیرون اکانتمو میبندن راستی رفتی تو دیوار
دروغ میگی رفتم تو دیوار بگو به خدا تو رو خدا راستشو بگو
یعنی حمله ی من اینقد تاثیر داشت ک تو دف بگیری؟
تلفات کمتر نیروی بیشتر فارم بیشتر
راستی دف نگرفتم
بعد از حمله اسم این تایپ رو میزارم فارم رو دیوار یه شعر هم براش آماده کردم
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]amir 6[/b][/div][div]اسم اکانتت چیه؟
فارم توپولی میشی :icon_4:[/div][/quote]
hamed*****
پیشنهاد میکنم اول جاسوسی کنی:twisted:[/div][/quote]
حامد جان ما ریسکی کار میکنیم :icon_11::icon_4:[/div][/quote]
چه زود حمله زدی[/div][/quote]
چون معلومه نیرو نداری
اون عکسیم که دادی منم بلدم درست کنم :D
میخوای یه خوشگلشو درست کنم بدم هت حال کنی؟ :icon_4:[/div][/quote]
دادا این فتوشاپ نیسن دارم میفرشم اگه چیز فتوشاپ بدم بیرون اکانتمو میبندن راستی رفتی تو دیوار ;):):D:mrgreen::P:twisted:[/div][/quote]
دروغ میگی :icon_4: رفتم تو دیوار :icon_0: بگو به خدا :icon_4: تو رو خدا راستشو بگو :icon_10:
یعنی حمله ی من اینقد تاثیر داشت ک تو دف بگیری؟ :icon_14:[/div][/quote]
تلفات کمتر نیروی بیشتر فارم بیشتر8-)
راستی دف نگرفتم;)
بعد از حمله اسم این تایپ رو میزارم فارم رو دیوار یه شعر هم براش آماده کردم:icon_4:
داش معلومه نیروت خیلی کمه اخه عزیز گندمت سطحش 13 .24000تا گندم در هر ساعت
سلام من تورو تو s15که اولین سرورم بود میشناختم شایدم یه سرور دیگه خوب یادم نیست هم اتحادی بودیم
راستی من سکه نزدم برای همین از این ترفند استفاده کردم تمدید حمایت بعد تا 3 روز مونده به اتمام حمایت فقط منابع بهر روز بعد تما می ساختمان ها مانند سرباز خانه دیوار به بیست و اردوگاه و عمارت قهرمان به 10 و از روز بعد شروع به نیروسازی میکنم 2 روز نیرو سازی بعد بقیه ساختمونامو ارتقا میدم و شهر جدید راستی در این میان سکه جایزه میگیرم و مثرف میکنم
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div]داش معلومه نیروت خیلی کمه اخه عزیز گندمت سطحش 13 .24000تا گندم در هر ساعت :|[/div][/quote]
سلام من تورو تو s15که اولین سرورم بود میشناختم شایدم یه سرور دیگه خوب یادم نیست هم اتحادی بودیم:icon_1:
راستی من سکه نزدم برای همین از این ترفند استفاده کردم تمدید حمایت بعد تا 3 روز مونده به اتمام حمایت فقط منابع بهر روز بعد تما می ساختمان ها مانند سرباز خانه دیوار به بیست و اردوگاه و عمارت قهرمان به 10 و از روز بعد شروع به نیروسازی میکنم 2 روز نیرو سازی بعد بقیه ساختمونامو ارتقا میدم و شهر جدید راستی در این میان سکه جایزه میگیرم و مثرف میکنم ;)
[quote][div][b]ali06[/b][/div][div]ای باب بزنید به هم هردوتون فارم شید ما استفادشو بکنیم اه
شب منتظرم بهم بکوبید من استفاده کنم[/div][/quote]
دیگه نمیزنمش آلمی گفت اون میخواست اذیتم کنه جدی جدی نزدر:icon_9:
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]ali06[/b][/div][div]ای باب بزنید به هم هردوتون فارم شید ما استفادشو بکنیم اه
شب منتظرم بهم بکوبید من استفاده کنم[/div][/quote]
دیگه نمیزنمش آلمی گفت اون میخواست اذیتم کنه جدی جدی نزدر:icon_9:[/div][/quote]
عالمی نوشتنت تو حلق پشتیبانی:icon_2:[/div][/quote]
چی:?::!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.