همون جوابی که شما میگی هم یه جواب داره که اگه بگم اینترنتو میبوسی میزاری کنار البته منم بن دائم میشم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]واسه منم همیطوره:icon_6:[/div][/quote]
متوسل شو درست میشه :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حالا بخندیم یا پولشو بدیم؟[/div][/quote]
جوابش امادست ولی اینجا نمیشه گفت :icon_4: [/div][/quote]
همون جوابی که شما میگی هم یه جواب داره که اگه بگم اینترنتو میبوسی میزاری کنار البته منم بن دائم میشم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
امروز شهادته حالا هی این نکس وان اهنگای شاد میزاره ادم رقصش میاد اه
خب گوش نده مگه مجبوری برو نوحه و مرثیه گوش بده
گومر جان من جواب این مفسد فی الارض رو دادم خودشو ناراحت نکن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]امروز شهادته حالا هی این نکس وان اهنگای شاد میزاره ادم رقصش میاد اه :icon_4:[/div][/quote]
خب گوش نده مگه مجبوری برو نوحه و مرثیه گوش بده :|
گومر جان من جواب این مفسد فی الارض رو دادم خودشو ناراحت نکن
همون جوابی که شما میگی هم یه جواب داره که اگه بگم اینترنتو میبوسی میزاری کنار البته منم بن دائم میشم
اونم جواب داره باوووووووو
بگو بگم تا ببینیم کی کم میاره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
البته من نمیگم چون اگه بگم بن میشم
از ریش و سیبیل گومر خجالت بکش
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]واسه منم همیطوره:icon_6:[/div][/quote]
متوسل شو درست میشه :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حالا بخندیم یا پولشو بدیم؟[/div][/quote]
جوابش امادست ولی اینجا نمیشه گفت :icon_4: [/div][/quote]
همون جوابی که شما میگی هم یه جواب داره که اگه بگم اینترنتو میبوسی میزاری کنار البته منم بن دائم میشم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
اونم جواب داره باوووووووو
[/div][/quote]
بگو بگم تا ببینیم کی کم میاره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
البته من نمیگم چون اگه بگم بن میشم:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
از ریش و سیبیل گومر خجالت بکش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.