برای از بین بردن این پیام اگه از chorom استفاده میکنید به بخش ستینگ برید و بعد قسمت show advance setting بعد هم گزینه ی
'' enable webpage to aziat me '' تیکش رو بردارید.
برای از بین بردن این پیام اگه از chorom استفاده میکنید به بخش ستینگ برید و بعد قسمت show advance setting بعد هم گزینه ی
'' enable webpage to aziat me '' تیکش رو بردارید. :icon_10: :icon_10: :icon_10:
-------------
ااااااااا .......... ممنون ولی من کروم استفاده نمیکنم ..... راه حل دیگری بلد هستید ....... خستمون کرد ی انجمن میام باید 60 بار هی
اوکی بزنیم
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]برای از بین بردن این پیام اگه از chorom استفاده میکنید به بخش ستینگ برید و بعد قسمت show advance setting بعد هم گزینه ی
'' enable webpage to aziat me '' تیکش رو بردارید. :icon_10: :icon_10: :icon_10:[/div][/quote]
-------------
ااااااااا .......... ممنون ولی من کروم استفاده نمیکنم ..... راه حل دیگری بلد هستید ....... خستمون کرد ی انجمن میام باید 60 بار هی
اوکی بزنیم
-------------
اوکی بزنیم
خجالت بکش مثلا دکتری
یکبار دیگه با دقت متنش رو بخونی میفهمی سرکاری بود اگه من نبودم میخواستی چیکار کنی هان
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]برای از بین بردن این پیام اگه از chorom استفاده میکنید به بخش ستینگ برید و بعد قسمت show advance setting بعد هم گزینه ی
'' enable webpage to aziat me '' تیکش رو بردارید. :icon_10: :icon_10: :icon_10:[/div][/quote]
-------------
اوکی بزنیم
[/div][/quote]
خجالت بکش مثلا دکتری
یکبار دیگه با دقت متنش رو بخونی میفهمی سرکاری بود اگه من نبودم میخواستی چیکار کنی هان :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.