پس اوضاعت خرابهپس چه میشه کرد ما هم از این دردا کشیدیم لامصب از درد که هیچ دوست داری سرتو بکوبی به دیوار بهت سکه بدن
کاش یه گلد ساپورت داشتم
من سرور 3 اولین بازیمو یادمه با 30 سکه شروع کردم ! اونم خوده بازی داده بود بهم نه گلد داشتم نه پلییر !!
خودمو خودم بودم بین یه گله گرگ !! تنها کاری که کردم با 5 سکه مدت زمان تحت حمایتمو افزایش دادمو فقط نیرو سازی کردم
چرا دروغ ؟ اون اوایل تمدید دوره حمایت وجود نداشت
به نام وجودی که وجودم ز وجودش به وجود امده است
[quote][div][b]abdozak-abtozak[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]پس اوضاعت خرابه:icon_4:پس چه میشه کرد ما هم از این دردا کشیدیم لامصب از درد که هیچ دوست داری سرتو بکوبی به دیوار بهت سکه بدن:icon_6:[/div][/quote]
کاش یه گلد ساپورت داشتم[/div][/quote]
من سرور 3 اولین بازیمو یادمه با 30 سکه شروع کردم ! اونم خوده بازی داده بود بهم نه گلد داشتم نه پلییر !!
خودمو خودم بودم بین یه گله گرگ !!:) تنها کاری که کردم با 5 سکه مدت زمان تحت حمایتمو افزایش دادمو فقط نیرو سازی کردم;)
[/div][/quote]
چرا دروغ ؟ اون اوایل تمدید دوره حمایت وجود نداشت
سکه یه چهار هزارتایی دارم ولی احتمالا تو این سرور با همون 145 تای خود بازی که داده بازی کنم
???????????????????????????????4000ta
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]mahdi6713[/b][/div][div]سکه یه چهار هزارتایی دارم ولی احتمالا تو این سرور با همون 145 تای خود بازی که داده بازی کنم :icon_8:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
سکه یه چهار هزارتایی دارم ولی احتمالا تو این سرور با همون 145 تای خود بازی که داده بازی کنم
من که سرور قبلیم بیش از 5000تا هم سکه خرج کردم سرور خوبی بود خخخخخ
fяїέηđs
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi6713[/b][/div][div]سکه یه چهار هزارتایی دارم ولی احتمالا تو این سرور با همون 145 تای خود بازی که داده بازی کنم :icon_8:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
من که سرور قبلیم بیش از 5000تا هم سکه خرج کردم سرور خوبی بود خخخخخ:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.