من اگه دوساعت بخونم18 میارم
فقط نیم ساعت موقع امتحان میخونم
2ساعت؟
برای 20...20 دقیقه کافیست
البته به شرط اینکه همشو لحظه اخر نخونی
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:roll:من اگه دوساعت بخونم18 میارم
:|فقط نیم ساعت موقع امتحان میخونم [/div][/quote]
2ساعت؟
برای 20...20 دقیقه کافیست :|
البته به شرط اینکه همشو لحظه اخر نخونی :|
بیشترین زمانی که واقعاً درس خوندین یعنی حواستون فقط به درستون بوده چقدر بود البته خارج از مدرسه؟
ازین زمانا نداشتم من
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بیشترین زمانی که واقعاً درس خوندین یعنی حواستون فقط به درستون بوده چقدر بود البته خارج از مدرسه؟:icon_10:[/div][/quote]
ازین زمانا نداشتم من :icon_10:
در زمان جوانی در دوران اوجم قبل کنکور روزی 8 ساعت میخوندم
الان شنبه امتحان دارم یه 300 صفحه از کتاب و تقریبا 500 صفحه جزوه فعلا که تو انجمن و بازی هستم تا ببینیم خـدا چی میخواد
الان شنبه امتحان دارم یه 300 صفحه از کتاب و تقریبا 500 صفحه جزوه فعلا که تو انجمن و بازی هستم تا ببینیم خـدا چی میخواد :icon_10:
پارسال کلا تو کل سال یه هفته درس خوندم ولی امثال روزی بوده که 4تا 5 ساعت درس خوندم.
راستی رهام تاپیکه چی شد پشیمون شدهه بودم
والا مدیریت روم خیلی غیرتی
صبح اومد دید میخواستم دستی واسه خدم بالا بزنم به رگ غیرتش بر خورد عدم زد تاپیکو
خب عکسو بفرست
اول اونیکی هارو بگو اگه قبول شدم اینو میفرستم
آره اوبی مارو دیدی بنداز سرو پایین
چون ما ?? ساله همینجاییم
اوبی قرار نبود جایی برم
انقدر میمونم تا بدخواهام دای بشن
[quote][div][b]alixfazl5[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]پارسال کلا تو کل سال یه هفته درس خوندم ولی امثال روزی بوده که 4تا 5 ساعت درس خوندم.
راستی رهام تاپیکه چی شد پشیمون شدهه بودم[/div][/quote]
صبح اومد دید میخواستم دستی واسه خدم بالا بزنم به رگ غیرتش بر خورد عدم زد تاپیکو :D
خب عکسو بفرست :D[/div][/quote]
الان شنبه امتحان دارم یه 300 صفحه از کتاب و تقریبا 500 صفحه جزوه فعلا که تو انجمن و بازی هستم تا ببینیم خـدا چی میخواد
تو واسه کنکور درس خوندی؟
من سال اولمو روز کنکور صبشو با بچه ها رفتیم دربند
کل کل شد بحث جرات گفتیم هرکی نیاد صبح کنکور بپیچونیم بریم کوه
ولی اینا بدجوری رکب خوردن چون فکر میکردن منم عین اونا تجربیم در صورتی که من ریاضی بودم روز قبلش کنکورمو داده بودم
یعنی خداییش صبح گه با اینا رفتم کوه اینقدر حس خوبی داشتم که چقدر خوشگل اینارو پیچوندم که نگو
ولی جدی من اصلا نخوندم با دانسته هام رفتم سر اینکه ریاضیم خیلی خوب بود خیلیم خوب آوردم اون سال
معلوم شد چرا رهام درباره همه چیز اظهار نظر میکنه
علم خـدادادی داره
[quote][div][b]alixfazl5[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div]در زمان جوانی در دوران اوجم قبل کنکور روزی 8 ساعت میخوندم
الان شنبه امتحان دارم یه 300 صفحه از کتاب و تقریبا 500 صفحه جزوه فعلا که تو انجمن و بازی هستم تا ببینیم خـدا چی میخواد :icon_10:[/div][/quote]
تو واسه کنکور درس خوندی؟
من سال اولمو روز کنکور صبشو با بچه ها رفتیم دربند :D
کل کل شد بحث جرات گفتیم هرکی نیاد صبح کنکور بپیچونیم بریم کوه
ولی اینا بدجوری رکب خوردن چون فکر میکردن منم عین اونا تجربیم در صورتی که من ریاضی بودم روز قبلش کنکورمو داده بودم :D :icon_4:
یعنی خداییش صبح گه با اینا رفتم کوه اینقدر حس خوبی داشتم که چقدر خوشگل اینارو پیچوندم که نگو :D
ولی جدی من اصلا نخوندم با دانسته هام رفتم سر اینکه ریاضیم خیلی خوب بود خیلیم خوب آوردم اون سال[/div][/quote]
معلوم شد چرا رهام درباره همه چیز اظهار نظر میکنه
علم خـدادادی داره :arrow:
پارسال کلا تو کل سال یه هفته درس خوندم ولی امثال روزی بوده که 4تا 5 ساعت درس خوندم.
راستی رهام تاپیکه چی شد پشیمون شدهه بودم
صبح اومد دید میخواستم دستی واسه خدم بالا بزنم به رگ غیرتش بر خورد عدم زد تاپیکو
خب عکسو بفرست
نه دیگه 3 تا خانو ازت قبول کردم دیگه
این خان چهارمو رد کن شما عکسو با اون شرایطی که گفتم بده
بعد یه فرم دیگه بفرستم براتون
من شراطشو ندارم رو کاغذ اونو بنویسم به جاش دو تا عکسمیدم حله؟
این مطلب در 1393/10/21 11:47:32 نوشته شده است و در 1393/10/21 11:48:00 ویرایش شده است .
آره اوبی مارو دیدی بنداز سرو پایین
چون ما ?? ساله همینجاییم
اوبی قرار نبود جایی برم
انقدر میمونم تا بدخواهام دای بشن
[quote][div][b]alixfazl5[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl5[/b][/div][div][quote][div][b]por karim[/b][/div][div]پارسال کلا تو کل سال یه هفته درس خوندم ولی امثال روزی بوده که 4تا 5 ساعت درس خوندم.
راستی رهام تاپیکه چی شد پشیمون شدهه بودم[/div][/quote]
صبح اومد دید میخواستم دستی واسه خدم بالا بزنم به رگ غیرتش بر خورد عدم زد تاپیکو :D
خب عکسو بفرست :D[/div][/quote]
اول اونیکی هارو بگو اگه قبول شدم اینو میفرستم[/div][/quote]
نه دیگه 3 تا خانو ازت قبول کردم دیگه
این خان چهارمو رد کن شما عکسو با اون شرایطی که گفتم بده
بعد یه فرم دیگه بفرستم براتون[/div][/quote]
من شراطشو ندارم رو کاغذ اونو بنویسم به جاش دو تا عکسمیدم حله؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.