اگه خارجی باشن من بیشتر بهشون کمک میکنم تا حمله کنم
chera?
چون که بیان جذب بازی بشن پول خرج کنن سرمایه ملی بشه !!!!!!!!!!!!
و اینکه بگم ما ایرانی ها آدمای صلح طلبی هستم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]اگه خارجی باشن من بیشتر بهشون کمک میکنم تا حمله کنم [/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6: chera?[/div][/quote]
و اینکه بگم ما ایرانی ها آدمای صلح طلبی هستم :icon_12:
اگه خارجی باشن من بیشتر بهشون کمک میکنم تا حمله کنم
chera?
و اینکه بگم ما ایرانی ها آدمای صلح طلبی هستم
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]اگه خارجی باشن من بیشتر بهشون کمک میکنم تا حمله کنم [/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6: chera?[/div][/quote]
و اینکه بگم ما ایرانی ها آدمای صلح طلبی هستم :icon_12:[/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
تجربه ی سرور world تجربه ی شکست خورده ی بازی های دیگس. نمیخوام تبلیغ کنم ولی نمونش khanwars
NO NAME NO FACE NO NUMBER
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]خارجیا هم کم نیستن:icon_10:[/div][/quote]
تجربه ی سرور world تجربه ی شکست خورده ی بازی های دیگس. نمیخوام تبلیغ کنم ولی نمونش khanwars
ها
عزیز عصر پادشاهان یه برداشت از جنگ خان هاست که ازش موفق تر بوده قبول دارم ولی تو سرور world شکست میخوره. کریسمس و این ها همه بهانه است خارجیا حاضر نیستن کنار ما بازی کنن دلیلشو نمدونم ولی شما 100 تا خارجی تو بازی پیدا کنین من عصرو میبوسم میزارم کنار. دی.
NO NAME NO FACE NO NUMBER
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]lessname[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]خارجیا هم کم نیستن:icon_10:[/div][/quote]
تجربه ی سرور world تجربه ی شکست خورده ی بازی های دیگس. نمیخوام تبلیغ کنم ولی نمونش khanwars[/div][/quote]
ها:icon_2:[/div][/quote]
عزیز عصر پادشاهان یه برداشت از جنگ خان هاست که ازش موفق تر بوده قبول دارم ولی تو سرور world شکست میخوره. کریسمس و این ها همه بهانه است خارجیا حاضر نیستن کنار ما بازی کنن دلیلشو نمدونم ولی شما 100 تا خارجی تو بازی پیدا کنین من عصرو میبوسم میزارم کنار. دی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.