امیر فعلا حذفه 2 نفر بالا می روند
هرگونه مولتی بازی حرام است
الان با این حرفت امیر اول میشه
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]امیر فعلا حذفه :icon_4:
[b]2 نفر بالا می روند
هرگونه مولتی بازی حرام است[/b]
:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4: الان با این حرفت امیر اول میشه [/div][/quote]
:icon_12:
آقا یه عزیز جان بر کفی دیشب واسه ساخر مولتی بازی کرده
تا 1 که من بودم ساغر آخر بود با چه اختلافی.....
الان واقعا اگه انتظار دارید که نصف شب این همه آدم اومده تو انجمن و بدون هیچ گونه لایکی فقط رای دادن باید بهتون بگم که گوشای خودتون درازه
واقعا من موندم که چرا روز اول خودم با اسم دختر نیومدم تو انجمن :l
عکس پروفایل
امام مهربانی هاوعلاقه ی شدید ایشان به کودکان
تازه میفهمم چرا امام میگفت امید من به شما دبستانی هاست
الان واقعا اگه انتظار دارید که نصف شب این همه آدم اومده تو انجمن و بدون هیچ گونه لایکی فقط رای دادن باید بهتون بگم که گوشای خودتون درازه :D
الان واقعا اگه انتظار دارید که نصف شب این همه آدم اومده تو انجمن و بدون هیچ گونه لایکی فقط رای دادن باید بهتون بگم که گوشای خودتون درازه
دمت گرم منم همینو میگم
هر دو گروه یهو کلا برعکس شد مگه نصفه شب چند نفر میان رای بدن
رای ما رو پس بدید
[quote][div][b]momy.boy[/b][/div][div]آقا یه عزیز جان بر کفی دیشب واسه ساخر مولتی بازی کرده
الان واقعا اگه انتظار دارید که نصف شب این همه آدم اومده تو انجمن و بدون هیچ گونه لایکی فقط رای دادن باید بهتون بگم که گوشای خودتون درازه :D
واقعا من موندم که چرا روز اول خودم با اسم دختر نیومدم تو انجمن :l[/div][/quote]
:icon_4:
دمت گرم منم همینو میگم
هر دو گروه یهو کلا برعکس شد مگه نصفه شب چند نفر میان رای بدن
رای ما رو پس بدید :icon_2:
مهدی نظرت چیه همین الان در یک حرکت انقلابی و خود جوش هر کدوممون یه اکانت با اسم یه دختر بسازیم؟؟
نصفه شب هم راستی تو انجمن 4 نفر هم نمیاد محض اطلاع
مگه اینکه من یهکل کلی چیزی راه انداخته باشم ملت بیدار بمونن با تخمه بشینن تماشا کنن
این مطلب در 1393/09/22 10:23:37 نوشته شده است و در 1393/09/22 10:24:03 ویرایش شده است .
عکس پروفایل
امام مهربانی هاوعلاقه ی شدید ایشان به کودکان
تازه میفهمم چرا امام میگفت امید من به شما دبستانی هاست
مهدی نظرت چیه همین الان در یک حرکت انقلابی و خود جوش هر کدوممون یه اکانت با اسم یه دختر بسازیم؟؟
مگه اینکه من یهکل کلی چیزی راه انداخته باشم ملت بیدار بمونن با تخمه بشینن تماشا کنن :D
مگه اینکه من یهکل کلی چیزی راه انداخته باشم ملت بیدار بمونن با تخمه بشینن تماشا کنن
دیشب یه فیلم خــفنی میداد
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]momy.boy[/b][/div][div]مهدی نظرت چیه همین الان در یک حرکت انقلابی و خود جوش هر کدوممون یه اکانت با اسم یه دختر بسازیم؟؟
مگه اینکه من یهکل کلی چیزی راه انداخته باشم ملت بیدار بمونن با تخمه بشینن تماشا کنن :D[/div][/quote]
:mrgreen: دیشب یه فیلم خــفنی میداد
منم به امیر رای دادم
من با اسم زبیده میام کلی هم لایک میگیرم
[quote][div][b]momy.boy[/b][/div][div]مهدی نظرت چیه همین الان در یک حرکت انقلابی و خود جوش هر کدوممون یه اکانت با اسم یه دختر بسازیم؟؟
مگه اینکه من یهکل کلی چیزی راه انداخته باشم ملت بیدار بمونن با تخمه بشینن تماشا کنن :D[/div][/quote]
منم به امیر رای دادم :|
من با اسم زبیده میام کلی هم لایک میگیرم :icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.