ماشالا هر سری با یه اک مرکزی میای
اگه با اینا منو لایک میکردی تو نظر سنجی دو برابر عالمی لایک داشتم
------------
میخند؟
جدی میگم خب
من خودم 4-5 تا مرکزی دارم
مدیر اگه یه وقت خوندی مدیونی اگه فکر کنی راست گفتم
مگه مدیرم داریم؟
پس این هشت نفر بوووووووووقن عایا
اینا رو گذاشتن واسه اینکه بگن انجمن ما هم مدیر داره
Bermoda
شاهزادگان پارسی
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]zarbedar238[/b][/div][div] [quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]هر چی خانوم دکتر بگه درسته :icon_10: [/div][/quote]
Begid manam dar jaryan basham:P[/div][/quote]
ماشالا هر سری با یه اک مرکزی میای
اگه با اینا منو لایک میکردی تو نظر سنجی دو برابر عالمی لایک داشتم :|[/div][/quote]
------------
:icon_4:[/div][/quote]
میخند؟
جدی میگم خب
من خودم 4-5 تا مرکزی دارم
مدیر اگه یه وقت خوندی مدیونی اگه فکر کنی راست گفتم :|[/div][/quote]
مگه مدیرم داریم؟
[/div][/quote]
پس این هشت نفر بوووووووووقن عایا:icon_10:[/div][/quote]
اینا رو گذاشتن واسه اینکه بگن انجمن ما هم مدیر داره:icon_10:
اسمه اکسپلورر رو با چه انگیزه ای گذاشتی داخله نظر سنجی ؟
1. موزیلا
2. اوپرا
3. کروم
4.safari
به همون انگیزه که یه سری آدم تو ایران داریم که هنوزم از دایل اپ استفاده میکنناینا که دیگه جای خود دارن
fяїέηđs
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]اسمه اکسپلورر رو با چه انگیزه ای گذاشتی داخله نظر سنجی ؟ :mrgreen:
1. موزیلا
2. اوپرا
3. کروم
4.safari
[/div][/quote]
به همون انگیزه که یه سری آدم تو ایران داریم که هنوزم از دایل اپ استفاده میکنن:icon_11:اینا که دیگه جای خود دارن
بعد از مدت ها خواستم مرورگرمو عوض کنم برادران پشتیبانی بین این همه مرورگر همین مرورگریرو که دارم پیشنهاد دادن
.
سلام
پیشنهاد ما به شما این است که از مرورگر کروم و فایر فاکس ، ورژن جدید آن برای بازی استفاده نمایید.
ضمن اینکه مرورگر کروم نسبت به مرورگر های دیگر سرعت بیشتری دارد و کار شما را راحت تر و روان تر خواهد کرد.
با کمال احترام
گروه پشتیبانی عصر پادشاهان
.
درست میگن کروم از همه بهتره
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]بعد از مدت ها خواستم مرورگرمو عوض کنم برادران پشتیبانی بین این همه مرورگر همین مرورگریرو که دارم پیشنهاد دادن:icon_10:
.
سلام
پیشنهاد ما به شما این است که از مرورگر کروم و فایر فاکس ، ورژن جدید آن برای بازی استفاده نمایید.
ضمن اینکه مرورگر کروم نسبت به مرورگر های دیگر سرعت بیشتری دارد و کار شما را راحت تر و روان تر خواهد کرد.
با کمال احترام
گروه پشتیبانی عصر پادشاهان
.
:icon_10:[/div][/quote]
درست میگن کروم از همه بهتره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.