تا تکلیف خرید و فروش اکانت تو این سرورا مشخص نشده بازی نکنین
کلاس های خصوصی هادیون واسه خارجی ها هم قیمتش متفاوته؟
fяїέηđs
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]از من به شما نصیحت
تا تکلیف خرید و فروش اکانت تو این سرورا مشخص نشده بازی نکنین :mrgreen:[/div][/quote]
کلاس های خصوصی هادیون واسه خارجی ها هم قیمتش متفاوته؟:icon_0:
همین امروز حساب رو شارژ کردیمواسه شروع هم نیازی نیس زیاد به خرج بیفتیم
با توجه به اینکه ساخت شهر اول بین45 تا 85درصد سریعتر شده بنابراین واسه اینکه دو روز اول 200سکه رو بپرونیم 100سکه میزنیم تقریبا
fяїέηđs
همین امروز حساب رو شارژ کردیم:icon_4:واسه شروع هم نیازی نیس زیاد به خرج بیفتیم
با توجه به اینکه ساخت شهر اول بین45 تا 85درصد سریعتر شده بنابراین واسه اینکه دو روز اول 200سکه رو بپرونیم 100سکه میزنیم تقریبا:geek:
آره دیگه
وای خـدا فکر کنید یکی از 28 به بعد درست بازی نکرده 1 ماهم کلا بازی نکرده چقدر عقده ایه الان (البته از نظر فارما وگرنه ما روال بازی رو انجام میدیم )
خودمو میگم
نمیگم
خخخخخخخخ[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]سامورایی3[/b][/div][div]کدوم اک؟![quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]سامورایی3[/b][/div][div]منظورتو نفهمیدم
منو میگی؟؟[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]آره دیگه
وای خـدا فکر کنید یکی از 28 به بعد درست بازی نکرده 1 ماهم کلا بازی نکرده چقدر عقده ایه الان (البته از نظر فارما وگرنه ما روال بازی رو انجام میدیم :icon_4: )[/div][/quote]
[/div][/quote]
خودمو میگم :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
نمیگم :|[/div][/quote]
28 مگه بودی؟
آهان یه کوفت کاری داشتیم فارم بود اون تو بودی
چیه بازم کوفت کاری؟سرور 28 که اک پوکید
من روی prain_am41 یک ماه آخر بودم از نیروهاش هم استفاده زیادی نشد 12میل خالص حیف شدکتیبه رو هم با نیروهاش نزدن
fяїέηđs
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]28 مگه بودی؟
آهان یه کوفت کاری داشتیم فارم بود اون تو بودی :D[/div][/quote]
من روی prain_am41 یک ماه آخر بودم از نیروهاش هم استفاده زیادی نشد 12میل خالص حیف شد:icon_4:کتیبه رو هم با نیروهاش نزدن:icon_10:
28 مگه بودی؟
من روی prain_am41 یک ماه آخر بودم از نیروهاش هم استفاده زیادی نشد 12میل خالص حیف شدکتیبه رو هم با نیروهاش نزدن
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]28 مگه بودی؟
من روی prain_am41 یک ماه آخر بودم از نیروهاش هم استفاده زیادی نشد 12میل خالص حیف شد:icon_4:کتیبه رو هم با نیروهاش نزدن:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:
28 مگه بودی؟
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]28 مگه بودی؟
من روی prain_am41 یک ماه آخر بودم از نیروهاش هم استفاده زیادی نشد 12میل خالص حیف شد:icon_4:کتیبه رو هم با نیروهاش نزدن:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:[/div][/quote]
:shock:
همین سرور خارجیاشم ایرانیا می رن بازی می کنن زیاد جو گیر نشید که می ریم دهن خارجیا رو صاف می کنیم خخخخخ
این مطلب در 1393/09/20 00:25:22 نوشته شده است و در 1393/09/20 00:25:49 ویرایش شده است .
بهزاد یه دونه ای
همین سرور خارجیاشم ایرانیا می رن بازی می کنن زیاد جو گیر نشید که می ریم دهن خارجیا رو صاف می کنیم خخخخخ:icon_2: :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_3::icon_3::icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.