قبلا یه پاداشی میداد بابت اینکه شما این بازیو به یکی معرفی کنی الان دیگه برداشتنش از این پاداشا نمیدن فقط تو سرور های خارجی میدن الانم مثل اینکه دو برابرش کردن
این تیکه شورای اسلامی هم ترجمه گوگل ترنسلیته شما به دل نگیر چرت و پرته
پس من این همه معرفی کردم نمیخوان بهم پاداش بدن پس برم سرورخارجیاثبتنام کنم بهشون میگم هواریوو انا دوتا معرف اوردم هپیتنون
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_2:داداش مهدی قضیه چی چی بود :roll:چه ربطی به شورا داره[/div][/quote]
قبلا یه پاداشی میداد بابت اینکه شما این بازیو به یکی معرفی کنی الان دیگه برداشتنش از این پاداشا نمیدن فقط تو سرور های خارجی میدن الانم مثل اینکه دو برابرش کردن
این تیکه شورای اسلامی هم ترجمه گوگل ترنسلیته شما به دل نگیر چرت و پرته :|[/div][/quote]
:icon_2:پس من این همه معرفی کردم نمیخوان بهم پاداش بدن :|پس برم سرورخارجیاثبتنام کنم :icon_13:بهشون میگم هواریوو انا دوتا معرف اوردم هپیتنون :icon_12:[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.