قشنگ ترین لحظه....
لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت....
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_2:من که فقط 5 دقیقه پیش ثبتنام کردم [/div][/quote]
چیزس نزده که 0 لایک داشتی الان زیاد می شه[/div][/quote]
:roll:ن میگم همین الام ثبتنام کردم
قشنگ ترین لحظه....
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_2:من که فقط 5 دقیقه پیش ثبتنام کردم [/div][/quote]
منظورت چیه؟:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:تو چایتو بخور
لایکت کردیم دیگه
من که کلا نخوندم مال کسیو فقط مال امیر و رهام و زویا که تازه نوشته رو خوندم بقیه رو الکی لایکیدم
این مطلب در 1393/09/17 18:37:51 نوشته شده است و در 1393/09/17 18:44:48 ویرایش شده است .
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]جان هر کی دوست دارید منو لیک کنید[/div][/quote]
لایکت کردیم دیگه
من که کلا نخوندم مال کسیو فقط مال امیر و رهام و زویا که تازه نوشته رو خوندم بقیه رو الکی لایکیدم :icon_4:
لایکت کردیم دیگه
من که کلا نخوندم مال کسیو فقط مال امیر و رهام و زویا که تازه نوشته رو خوندم بقیه رو الکی لایکیدم
همشو خوندی
قشنگ ترین لحظه....
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]جان هر کی دوست دارید منو لیک کنید[/div][/quote]
لایکت کردیم دیگه
من که کلا نخوندم مال کسیو فقط مال امیر و رهام و زویا که تازه نوشته رو خوندم بقیه رو الکی لایکیدم :icon_4:[/div][/quote]
:icon_14:همشو خوندی
لایکت کردیم دیگه
همشو خوندی
آره
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]جان هر کی دوست دارید منو لیک کنید[/div][/quote]
لایکت کردیم دیگه
من که کلا نخوندم مال کسیو فقط مال امیر و رهام و زویا که تازه نوشته رو خوندم بقیه رو الکی لایکیدم :icon_4:[/div][/quote]
:icon_14:همشو خوندی [/div][/quote]
آره 8-)
همین چند دقیق ای که تو انحمن بودم چند تا مولتی تشخیص دادم
زشته این کارا
خجالت بکش دوست من
علی اقا در حال نصیحت
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]espam[/b][/div][div]همین چند دقیق ای که تو انحمن بودم چند تا مولتی تشخیص دادم :icon_10:
زشته این کارا
خجالت بکش دوست من
[b]علی اقا در حال نصیحت [/b][/div][/quote]
:oops::shock::?:o:idea::mrgreen::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.