با درود فراوان خدمت تمامی دوستان و عزیزان
راستش خودم به شخصه از کسایی که جو میگیرتشون و میشن کاسه ی داغتر از آش تو هر زمینه ای تنفر خاصی دارم
یکی میمیره یکی دیگه میاد و میشه دایه ی مهربان تر از مادرر
کلا افراد جوگیرین این افراد و توی جو که قرار میگیرن چه کارا که نمیکنن....
نمونش همین چند وقت پیش خبر فوت آقای مرتضی پاشایی
طرف نه قبولش داشت و نه صداش رو گوش میداد الان شده همه جا پر از آهنگ های اون و شبو با آهنگای اون میخوابه و حتی دیدم کسانی رو که تا قبل از فوتش نمیدونستن کی بود و مغازشون رو به کناسبت فوتش بستن....
واقعا پروردگار رو باید سپاس گفت که عمو پورنگ رو ازمون نگرفت
هیچی دیگه همه جا میشد اردک تک تک ////تک تک اردک ...
یا قوری گِلی ///قوری گلی
کلا این کارای به دور از خِرد آدمی رو اصلا من نمیپسندم به شخصه
ولی خب به تازگی خبری بدستم رسیده که فقط و فقط امیدوارم که صحت نداشته باشه و دروغ باشه
به تازگی خبر دار شدم که یکی از دوستان که بار ها هم با ایشون صحبت کرده بودم و فکر میکنم که آخرین بار می
رده به حدود یک ماه پیش و از بچه های همین انجمن هم هستن مارو تنها گذاشتن و از بینمون رفتن
من بازم میگم امیدوارم که این خبر صحت نداشته باشه
راه های ارتباطی ای هم که با اون عزیز داشتم هم جوابگو نبودن و بر اینکه این اتفاق شوم افتاده باشه یجورایی مهر تاییدی زد
میدونم حتما براتون شاید خیلی سوال باشه که اون شخص کیه
نام کاربریش توی انجمن gha3edak هستش این دوست عزیز
دیگه فکر میکنم که بچه های انجمن همه بشناسنش این دوست خوبمون رو
و اگه بخوایم که برای این کار ناراحت باشیم فکر میکنم که حقش رو داشته باشیم
البته با این شرط که این قضیه تو همین جا بمونه و به جاهای دیگه کشیده نشه
نه اینکه مثل بعضیا بخوایم بریم سر قبر و مراسم عزاداری و جامه ی سیاه به تن کنیم و و و وو
رابطمون در حد همین انجمن بوده و اینجا در کنار هم گفتیم و خندیدیم و لحظاتی رو گذروندیم پس چه خوبه که اگه ناراحتی ای هم قراره که از خودمون بروز بدیم همین جا باشه و در همین حد بمونه
در حد تاپیک و پست در انجمن....
یه هفته این تاپیک رو بالا میزارم اگه مطمئن شدم دیگه که واقعا ایشون دیگه وجود خارجی ای تو دنیامون ندارن یه تاپیک دیگه میخوام که براشون بنویسم و اگه کسیم دوست داشت میتونه که سهیم باشه تو این قضیه
امیدوارم که دوستان عزیز و خوانندگان گرامی شعور خودشون و فرهنگ خونوادگیشون رو تو خراب نکردن این تاپیک نشون بدن
چون اگه واسه ی خودتون هم اتفاقی بیفته حداقل خودم کسی هستم که براتون تاپیکی به رسم ادب و به پاس وقتی که در کنار همدیگه گذروندیم خواهم نوشت
رهام
راستش خودم به شخصه از کسایی که جو میگیرتشون و میشن کاسه ی داغتر از آش تو هر زمینه ای تنفر خاصی دارم
یکی میمیره یکی دیگه میاد و میشه دایه ی مهربان تر از مادرر
کلا افراد جوگیرین این افراد و توی جو که قرار میگیرن چه کارا که نمیکنن....
نمونش همین چند وقت پیش خبر فوت آقای مرتضی پاشایی
طرف نه قبولش داشت و نه صداش رو گوش میداد الان شده همه جا پر از آهنگ های اون و شبو با آهنگای اون میخوابه و حتی دیدم کسانی رو که تا قبل از فوتش نمیدونستن کی بود و مغازشون رو به کناسبت فوتش بستن....
واقعا پروردگار رو باید سپاس گفت که عمو پورنگ رو ازمون نگرفت
هیچی دیگه همه جا میشد اردک تک تک ////تک تک اردک ...
یا قوری گِلی ///قوری گلی
کلا این کارای به دور از خِرد آدمی رو اصلا من نمیپسندم به شخصه
ولی خب به تازگی خبری بدستم رسیده که فقط و فقط امیدوارم که صحت نداشته باشه و دروغ باشه
به تازگی خبر دار شدم که یکی از دوستان که بار ها هم با ایشون صحبت کرده بودم و فکر میکنم که آخرین بار می
رده به حدود یک ماه پیش و از بچه های همین انجمن هم هستن مارو تنها گذاشتن و از بینمون رفتن
من بازم میگم امیدوارم که این خبر صحت نداشته باشه
راه های ارتباطی ای هم که با اون عزیز داشتم هم جوابگو نبودن و بر اینکه این اتفاق شوم افتاده باشه یجورایی مهر تاییدی زد
میدونم حتما براتون شاید خیلی سوال باشه که اون شخص کیه
نام کاربریش توی انجمن gha3edak هستش این دوست عزیز
دیگه فکر میکنم که بچه های انجمن همه بشناسنش این دوست خوبمون رو
و اگه بخوایم که برای این کار ناراحت باشیم فکر میکنم که حقش رو داشته باشیم
البته با این شرط که این قضیه تو همین جا بمونه و به جاهای دیگه کشیده نشه
نه اینکه مثل بعضیا بخوایم بریم سر قبر و مراسم عزاداری و جامه ی سیاه به تن کنیم و و و وو
رابطمون در حد همین انجمن بوده و اینجا در کنار هم گفتیم و خندیدیم و لحظاتی رو گذروندیم پس چه خوبه که اگه ناراحتی ای هم قراره که از خودمون بروز بدیم همین جا باشه و در همین حد بمونه
در حد تاپیک و پست در انجمن....
یه هفته این تاپیک رو بالا میزارم اگه مطمئن شدم دیگه که واقعا ایشون دیگه وجود خارجی ای تو دنیامون ندارن یه تاپیک دیگه میخوام که براشون بنویسم و اگه کسیم دوست داشت میتونه که سهیم باشه تو این قضیه
امیدوارم که دوستان عزیز و خوانندگان گرامی شعور خودشون و فرهنگ خونوادگیشون رو تو خراب نکردن این تاپیک نشون بدن
چون اگه واسه ی خودتون هم اتفاقی بیفته حداقل خودم کسی هستم که براتون تاپیکی به رسم ادب و به پاس وقتی که در کنار همدیگه گذروندیم خواهم نوشت
رهام
عکس پروفایل
امام مهربانی هاوعلاقه ی شدید ایشان به کودکان
تازه میفهمم چرا امام میگفت امید من به شما دبستانی هاست
امام مهربانی هاوعلاقه ی شدید ایشان به کودکان
تازه میفهمم چرا امام میگفت امید من به شما دبستانی هاست