دوستداران مرتضی پاشایی یه تیکه از یکی از اهنگ هاش رو بنویسند

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
دوستداران مرتضی پاشایی 1393/09/13 20:19:46
دوستداران مرتضی پاشایی یه تیکه از یکی از اهنگ هاش رو بنویسند
![]() |
|
1393/09/13 20:29:39
هت پیله کردم نمی مونی پیشم
نه می میرم اینجا نه پروانه میشم از عشق زیادی تو رو خسته کردم تو دورم زدی خواستی دورت نگردم بازم شوری اشک و لـب های سردم من این بازی و صد دفعه دوره کردم نه راهی نداره گمونم قراره یکی دیگه دستام و تنها بزاره دیگه توی دنیا به چی اعتباره کسی که براش مردی دوست نداره من و بغض و بارون سکوت خیابون دوباره شکستم چه ساده چه آسون به پاتم بسوزم تو شمعم نمیشی تو هوای دنیای ماتم نمیشی غرورت گلوم به هق هق کشیده آدم که قسم خوردش دق نمیده ***************************************** من و تو یه عمره دو تا خط صافیم شده عادت ما که رویا ببافیم بشینیم و عشق به بازی بگیریم واسه زندگی کردن هامون بمیریم چه سخته تو تنهایی شمرمنده.میشیم ما قهرمانیم و بازنده میشیم مثل عصر پاییزیه رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون دیگه توی دنیا به چی اعتباره کسی که براش مردی دوست نداره من و بغض و بارون سکوت خیابون دوباره شکستم چه ساده چه آسون به پاتم بسوزم تو شمعم نمیشی تو هوای دنیای ماتم نمیشی غرورت گلوم به هق هق کشیده آدم که قسم خوردش دق نمیده مثل عصر پاییزیه ، مثل عصر پاییزیه ،مثل عصر پاییزیه ( مرتضی پاشایی ) (((((((((((((((((((((((((((((((((( چون عشقم این آهنگو خیلی دوست داره منم دوست دارم این آهنگو ))))))))))))))))))))))) ![]() ![]() Ƙєηѕнι
![]() |
|
1393/09/13 20:31:10
دوباره نم نم بارون، صدای شرشر ناودون
دل بازم بیقراره دوباره رنگ چشاتو، خیال عاشقی باتو این دل آروم نداره نداره نداره شبامو و خواب نوازش، دوباره هق هق و بالش گریه یعنی ستایش… ستایش تو و چشمات، دلم هنوز تو رو میخواد دل باز پر زده واسه عطر نفس هات اتاقم عطر تو داره، دلم گرفته دوباره کار من انتظاره یه عکس و درد دلامو، میریزه اشک چشامو غم تمومی نداره نداره نداره صدای باد و کوچه، داره تو خونه میپیچه قلبم اروم نمیشه بغل گرفتمت انگار، دوباره خواب و تکرار باز نبودی من تکیه دادم به دیوار ستایش یعنی دیوونگی هام، شبیه حس خوب تو دل ما نگاه کن تو چشای بی قرارم چقدر این لحظه ها رو دوست دارم تصور میکنم پیشم نشستی چقدر خوبه چقدر خووبه که هستی ستایش یعنی این حسی که دارم نمیتونم تو رو تنها بزارم (((((((((اینم مثل قبلی))))))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ƙєηѕнι
![]() |
|
1393/09/13 20:43:29
عصرپاییز واقعا قشنگ بود قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/13 20:48:58
برو که خسته ام تادیدی که وابسته ام
روزی صدبار قلبم منو شکستی برو که بستمه توسینه پراز غمه پرو همین اتاق اگه نخواستی برو که شکسته ام .... قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/13 20:55:03
تحمل نداره نباشی ...
دلی که تو تنها خداشی ... عجب
![]() |
|
1393/09/13 20:55:46
قلبم رو تکراره ...
همیشه دوستت داره ... عجب
![]() |
|
1393/09/13 20:59:16
ای دختر زیبا بیا بریم دریا
ظهر تابستونه منو نزار تنها ای یار ای یار حالا بشیم دو دل دار ای یار ای یار بی تو میشم گرفتار ![]() |
|
1393/09/13 22:04:34
![]() قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1393/09/13 22:06:04
منظورت مرتضی بود دیگه؟ ![]() ×××××
زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست... |
منوی کاربری
|
||