arteها ها ها .... حقت بود .
خوب شد به شهر کتیبه نزدی چون قبل از اینکه به شهر برسن میمردن
گینگیزا هم که به اون شهر زدن پشیمون شدن اینقدر نیرو اون تو بود که اعداد شمارش نیرو پایین صفحه رفته بودن توی همدیگه
daneyel20بچه ها مهدی از همه جهت پسر خوبیه چرا کل میندازید با مهدی - مهدی هیچ وقت تو حرف زدن کم نمیاره
کی بود از لجند حرف زد اون با اون کاراش unt ها رو گزاشت تو ماشین کاغذ خوردکنی - همه رو خمیر کرد لطفا از یه آدم بامرام مثل همین مهدی حرف بزنید- بله آرش یه خوش شانسی که آورد این بود که تعدادشهراش کلافه کننده بود براهمین این دلیل آرشیو کردن کتیبه بود ویه دلیل مهم دیگه این بود که همه اتحادای آر براش دف دادن
مثلا من خودم شهر4 که 2قهرمان سطح 1000 توش بود خزانه ودیوارش وداغون کردم خزانه رو آوردم روسطح 12 ولی کل نیروهام داغون شدن
سلام و درود به تمام هم بازیهای عزیز خودم رو معرفی کنم اول من سیاوش کامرانی lord marof دیپلمات بهترینها بودم در سرور 6 اول تبریک بگم به بچه های ir برای بردن کتیبه مبارکتون باشه دوستان بعد یه گلگی دوستانه عزیزان تا دوستی رو نمیشناسیم بهتر نیست در موردش قضاوت نکنیم من میدونم در بهترینها چه گذشت و دوست خوبم پوریا هم بر خلاف نظر شما عزیزان قربانی شد کل جریان رو هر دوستی خواست من براش شرح میدم که بدونین بچه های گل بهترینها قربانی چه کسایی شدن و چقدر راحت روز اومدن کتیبه هم من هم پوریا اکانتمون بسته شد من با کلی تماس با پشتیبانی ساعت 3 باز شدم پوریا 4.5 در صورتی که کتیبه ساعت 2 وارد بازی شد که همون 1.45یک نامه عمومی توسط acar face دادیم که کسی به اردوگاه حمله نکنه صحت گفتار من رو از king of heaven داداش عباس گل که ایشون هم دوست بیرون بازی من هستن میتونین بپرسین هر چی بود دو نفر خودشونرو خوب نشون دادن عرفان و سهیل sanam sanam که ثابت کردن با کارهاشون قابل اعتماد نیستن بلایی که سهیل سر احسان eezz اورد رو هیچ وقت نمیشه توجیح کرد که کلیدیو صندوقچه رو به خودش انتقال داد نیروهای احسان رو زد به خودش و کشت و هزاران نامردی دیگه که تمام شخصی بود الان تو سرور یازده من و خیلی از دوستان ای ار تو یک اتحادیم دوستانی که فقط رفاقت و ادب و احترام به هم برامون با ارزش هستو بس مثل محمد مهدوی یا محسن 1994 اسم اتحادم هم فرشتگان جهنم هستش خیلی هم دیر شروع کردیم اونم به اصرار و رفاقت همین بچه ای گل عذر میخوام که سرتون رو درد اوردیم با کمال احترام برادر کوچیک شما سیاوش 33 تهران
این مطلب در 1391/12/01 12:40:26 نوشته شده است و در 1391/12/01 12:52:39 ویرایش شده است .
یادمون باشه پشت هر اکانتی انسانی نشسته دارای شخصیت و احترام پس توهین ممنوع