درحال بازی کردن عصر بادشاهان روزو شبم رو گرفته چیکار کنم اخه گرفتار شدیم ها کمب ترک اعتیاد ندارید
یکی به داد من برسه من معتاد هستم
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]درحال بازی کردن عصر بادشاهان :cry::cry::cry: روزو شبم رو گرفته چیکار کنم اخه گرفتار شدیم ها کمب ترک اعتیاد ندارید :?:[/div][/quote]
درحال بازی کردن عصر بادشاهان روزو شبم رو گرفته چیکار کنم اخه گرفتار شدیم ها کمب ترک اعتیاد ندارید
فکر کردی ما نیستی؟؟؟
داش تو 2 جهانی توی اذربایجانی؟؟؟؟
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]درحال بازی کردن عصر بادشاهان :cry::cry::cry: روزو شبم رو گرفته چیکار کنم اخه گرفتار شدیم ها کمب ترک اعتیاد ندارید :?:[/div][/quote]
یکی به داد من برسه من معتاد هستم [/div][/quote]
فکر کردی ما نیستی؟؟؟
فکر کردی ما نیستی؟؟؟
نه بابا من هر سرور خیلی بازی کنم 3 یا 4 هفته سرور 2 هم بودم فروختم مگه میذارن اکانت دست خود ادم بمونه یه قیمتی میدن که ادم سرش گیج میره دهنش اب میفته
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]امیر حسین زعیمی[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]درحال بازی کردن عصر بادشاهان :cry::cry::cry: روزو شبم رو گرفته چیکار کنم اخه گرفتار شدیم ها کمب ترک اعتیاد ندارید :?:[/div][/quote]
یکی به داد من برسه من معتاد هستم [/div][/quote]
فکر کردی ما نیستی؟؟؟
داش تو 2 جهانی توی اذربایجانی؟؟؟؟[/div][/quote]
نه بابا من هر سرور خیلی بازی کنم 3 یا 4 هفته سرور 2 هم بودم فروختم مگه میذارن اکانت دست خود ادم بمونه یه قیمتی میدن که ادم سرش گیج میره دهنش اب میفته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.