--------------------
ناصرررررررررررررر تو دیگه چرااااااااااااا؟
مردم میرن سر کوه نفس تازه بدن تو ریه هاشون شما نه تنها که نمیرفتی هیچ!!! دودم وارد ریه هات میکنی ؟؟؟
خب الان دیگه نمیکشم و خیلی برام سخته سردرد کلافگی بی حوصلگی و . . .
اگه میدونستم ترکش این همه سخته هیچوقت دستمم بهش نمیزدم
ولی من به سیگار خیلی علاقمندم شاید دو سه سال دیگه شروع کنم به کشیدم در حد هفته ای یه پاکت وینستون قرمز دست خودم نیست ولی واقعا علاقمندم
Arkadaş giti
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]naser.73[/b][/div][div]من امروز 41 روزه سیگارو ترک کردم....[/div][/quote]
--------------------
ناصرررررررررررررر تو دیگه چرااااااااااااا؟
مردم میرن سر کوه نفس تازه بدن تو ریه هاشون شما نه تنها که نمیرفتی هیچ!!! دودم وارد ریه هات میکنی ؟؟؟
[/div][/quote]
خب الان دیگه نمیکشم و خیلی برام سخته سردرد کلافگی بی حوصلگی و . . .
اگه میدونستم ترکش این همه سخته هیچوقت دستمم بهش نمیزدم[/div][/quote]
ولی من به سیگار خیلی علاقمندم شاید دو سه سال دیگه شروع کنم به کشیدم در حد هفته ای یه پاکت وینستون قرمز دست خودم نیست ولی واقعا علاقمندم
منم واقعا دوسش دارم. من پنج سال میکشیدم تو سه سال اخر اصلا ترک نداشتم روزی راحت یه پاکت میکشیدم. از من میشنوی نرو سمتش
آواز دوغول از دور خوش است
دست خود آدم نیست ناصر. می دونی توی دهنم حس می کنم اون لحظه پک زدنو .با تمام وجودم انگار دارم پک می زنم که این لپام الان یه حالتی داره سخته وصفش فقط باید سیگاررو کشید تا بفهمی چی می گم
Arkadaş giti
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div]منم واقعا دوسش دارم. من پنج سال میکشیدم تو سه سال اخر اصلا ترک نداشتم روزی راحت یه پاکت میکشیدم. از من میشنوی نرو سمتش
آواز دوغول از دور خوش است[/div][/quote]
دست خود آدم نیست ناصر. می دونی توی دهنم حس می کنم اون لحظه پک زدنو .با تمام وجودم انگار دارم پک می زنم که این لپام الان یه حالتی داره سخته وصفش فقط باید سیگاررو کشید تا بفهمی چی می گم
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]خب یه عده با سیگار احساس بزرگی بهشون دست میده اشتباهشون اینه که اینا هم بهش دست میدن :|[/div][/quote]
نه عزیزم اگه با سیگار بزرگ بودم هیچوقت ترکش نمیکردم...
خب یه عده با سیگار احساس بزرگی بهشون دست میده اشتباهشون اینه که اینا هم بهش دست میدن
-------------------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]خب یه عده با سیگار احساس بزرگی بهشون دست میده اشتباهشون اینه که اینا هم بهش دست میدن :|[/div][/quote]
نه عزیزم اگه با سیگار بزرگ بودم هیچوقت ترکش نمیکردم... [/div][/quote]
-------------------
:icon_12:
خب یه عده با سیگار احساس بزرگی بهشون دست میده اشتباهشون اینه که اینا هم بهش دست میدن
کار خوبی کردی ولی اون اوایل که شروع کردی این حسشو داشتی اعتراف کن
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]خب یه عده با سیگار احساس بزرگی بهشون دست میده اشتباهشون اینه که اینا هم بهش دست میدن :|[/div][/quote]
نه عزیزم اگه با سیگار بزرگ بودم هیچوقت ترکش نمیکردم... [/div][/quote]
کار خوبی کردی ولی اون اوایل که شروع کردی این حسشو داشتی اعتراف کن :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.