پر افتخار ترین تیم ایران با 14 جام
شما چی آخر شدن تو جام ولایت؟
هروقت به فینال اسیا رسیدی بعد حرف بزنید
کری نخوندی 5 دقیقه من برم لباس پوشیدم شما نمیزارید برم خخخ
این از بی سوادی شماست که ما قهرمان اسیا شدیم 1 بار
کمبود افتخارات تو باشگاهتون موج میزنه به همین خاطره که تو حیالتون یک بار اسیا رو فتح کردید
عزیز من موجود هست انصاری فرد با رییس صدا سیما مشکل داشت پخش نکرد و همه از رادیو دیدن نسلی که پنجعلی دایی و.... بودن میتونی سرچ کنی
---------------------
امیرووو
دیگه بس کن از دیشب تا الان هی استقلال پرسپولیس میکنی/...
این محمد چیزی میفرسته مجبورم جواب بدم
عجب
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_zex[/b][/div][div]خخخخخخخخخخخ لنگی : ))))))))))))))))))))
بالاترین افتخارتون چیه جام ولایت ؟؟؟؟
[/div][/quote]
شما چی آخر شدن تو جام ولایت؟:icon_4:[/div][/quote]
کری نخوندی 5 دقیقه من برم لباس پوشیدم شما نمیزارید برم خخخ [/div][/quote]
این از بی سوادی شماست که ما قهرمان اسیا شدیم 1 بار [/div][/quote]
کمبود افتخارات تو باشگاهتون موج میزنه به همین خاطره که تو حیالتون یک بار اسیا رو فتح کردید [/div][/quote]
عزیز من موجود هست انصاری فرد با رییس صدا سیما مشکل داشت پخش نکرد و همه از رادیو دیدن نسلی که پنجعلی دایی و.... بودن میتونی سرچ کنی [/div][/quote]
---------------------
امیرووو
دیگه بس کن از دیشب تا الان هی استقلال پرسپولیس میکنی/... :?[/div][/quote]
این محمد چیزی میفرسته مجبورم جواب بدم :roll:
شما چی آخر شدن تو جام ولایت؟
کری نخوندی 5 دقیقه من برم لباس پوشیدم شما نمیزارید برم خخخ
این از بی سوادی شماست که ما قهرمان اسیا شدیم 1 بار
کمبود افتخارات تو باشگاهتون موج میزنه به همین خاطره که تو حیالتون یک بار اسیا رو فتح کردید
عزیز من موجود هست انصاری فرد با رییس صدا سیما مشکل داشت پخش نکرد و همه از رادیو دیدن نسلی که پنجعلی دایی و.... بودن میتونی سرچ کنی
---------------------
امیرووو
دیگه بس کن از دیشب تا الان هی استقلال پرسپولیس میکنی/...
این محمد چیزی میفرسته مجبورم جواب بدم
کار خوبی میکنی همینجویش جواب میگیرن بازم ادعا دارن جواب نگیرن که دیگه واویلا
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad_zex[/b][/div][div]خخخخخخخخخخخ لنگی : ))))))))))))))))))))
بالاترین افتخارتون چیه جام ولایت ؟؟؟؟
[/div][/quote]
شما چی آخر شدن تو جام ولایت؟:icon_4:[/div][/quote]
کری نخوندی 5 دقیقه من برم لباس پوشیدم شما نمیزارید برم خخخ [/div][/quote]
این از بی سوادی شماست که ما قهرمان اسیا شدیم 1 بار [/div][/quote]
کمبود افتخارات تو باشگاهتون موج میزنه به همین خاطره که تو حیالتون یک بار اسیا رو فتح کردید [/div][/quote]
عزیز من موجود هست انصاری فرد با رییس صدا سیما مشکل داشت پخش نکرد و همه از رادیو دیدن نسلی که پنجعلی دایی و.... بودن میتونی سرچ کنی [/div][/quote]
---------------------
امیرووو
دیگه بس کن از دیشب تا الان هی استقلال پرسپولیس میکنی/... :?[/div][/quote]
این محمد چیزی میفرسته مجبورم جواب بدم :roll:[/div][/quote]
کار خوبی میکنی همینجویش جواب میگیرن بازم ادعا دارن جواب نگیرن که دیگه واویلا :icon_4:
خدایی اگه اون برگردون گل میشد با جه رویی میخواستید بیایید انجمن؟ یا اگه پنالتی رو میگرفتن؟ خدا نخواست که بیشتر از این دل سوخته شید
اگه اون تیرک صادقی گل میشد کی بود گریه هاتون رو ببینه با چه امیدی میومدید انجمن ؟؟
ش
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div]خدایی اگه اون برگردون گل میشد با جه رویی میخواستید بیایید انجمن؟ یا اگه پنالتی رو میگرفتن؟ خدا نخواست که بیشتر از این دل سوخته شید[/div][/quote]
اگه اون تیرک صادقی گل میشد کی بود گریه هاتون رو ببینه با چه امیدی میومدید انجمن ؟؟
ش
تیم فوتبال اس تق لال تهران موفق شد رکورد ٣ گل خورده در ١٠ دقیقه را به ٢ گل خورده در ١٠ دقیقه کاهش دهد!
این افتخار رو به کلیه اس تق لالى هاى عزیز تبریک عرض می کنیم
تیم فوتبال اس تق لال تهران موفق شد رکورد ٣ گل خورده در ١٠ دقیقه را به ٢ گل خورده در ١٠ دقیقه کاهش دهد!
این افتخار رو به کلیه اس تق لالى هاى عزیز تبریک عرض می کنیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.