[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]هزار تا موقعیت بدتر و ترسناک تر از این دیدم[/div][/quote]
یکیشو به عنوان داستان ترسناک تعریف کن :geek:[/div][/quote]
:|
مگه من خاله پیرزنم بیام قصه بگم یکی بود یکی نبود
یه داستان ترسناک میگم براتون
.
.یه روز یه جنه میره خونه یه زنه بعد زنه میگه سلام جن عزیز
بعد جنه میگه سلام مریم جان حالت چه طوره خوبی؟
ای بابا این داستان قرار بود داستان ترسناک باشه ولی حیف شانس ندارین دیه قسمت نبود ترسناک شه اینا همدیگه رو میشناختن ایشالا به پای هم پیر شن
تو رو به جرم توهین به ترس وچیزای ترسناک به دست انتنان زحمت کش میسپارم تا شاید شاهد علی ایکس فضل پنجم باشیم
خودم ک اسپمرم!!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]alixfazl4[/b][/div][div]یه داستان ترسناک میگم براتون
.
:shock:
ای بابا این داستان قرار بود داستان ترسناک باشه ولی حیف شانس ندارین دیه قسمت نبود ترسناک شه اینا همدیگه رو میشناختن ایشالا به پای هم پیر شن
:ugeek:[/div][/quote]
تو رو به جرم توهین به ترس وچیزای ترسناک به دست انتنان زحمت کش میسپارم تا شاید شاهد علی ایکس فضل پنجم باشیم
خودم ک اسپمرم!!
یه داستان ترسناک میگم براتون
.
حرف دیشبمو پس میگیرم
هنو مونده تا بزرگ شی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]alixfazl4[/b][/div][div]یه داستان ترسناک میگم براتون
.
:ugeek:[/div][/quote]
حرف دیشبمو پس میگیرم
هنو مونده تا بزرگ شی :)
سلام هرکی این فیلم رو دید و نترسید خدایی من بهش 30 تا سرباز بهش میدم
http://www.aparat.com/v/keGFE/%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%A7%DA%A9_%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86
من توسرور 32 بهت 10000 تا شوالیه میدم که لینکشو حذف کنی
۩ mr president ۩
[quote][div][b]bagher3[/b][/div][div]سلام هرکی این فیلم رو دید و نترسید خدایی من بهش 30 تا سرباز بهش میدم
http://www.aparat.com/v/keGFE/%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%A7%DA%A9_%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE_%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86[/div][/quote]
من توسرور 32 بهت 10000 تا شوالیه میدم که لینکشو حذف کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.