سلام و خسته نباشید
خواهش میکنم کامل بخونید
یعنی خداوکیلی انقد بیکارید؟
بسه دیگه خجالت بکشید انقد میاید بازی میکنید خجالت بکش عزیز من
فکری به حال زندگیت کن کارمندی بچسب به زن و بچت یکم با اونا سر کن تا حالا فکر کردی چرا اخلاقت متفاوت شده؟یا خشن خشن شدی یا بی حوصله یا بیخیال بیخیال؟
محصلی بشین پایه درسات اگر حوصله درس نداری برو یه فنی یاد بگیر
الان اومدم میبینم باز بعضیا چسبیدن به بازی
بازی جز ضرر و بدبختی چیزی نداره نه از لحاظ پولی و وقتی که از لحاظ روحی روانی هی میگی تاثیری روم نداره مگه باید همون لحظه تاثیر بذاره؟
اگر بیکار بیکاری برو یه کاری پیدا کن کار نیست کارگری هست
فک کردی اون 1 میلیونی که از اینجا در میاری عرض دو ماه یا بیشتر چه تاثیری داره؟هیچی جز بدبختی
اگر کاری پیدا کنی تو این دوماه هم استاد میشی تو کارت هم چند برابر این پول در میاری
اگر هم واسه سرگرمی بازی میکنی
واقعا متاسفم واست
سرگرمی بدی رو انتخاب کردی چون جز ضرر روحی فکری چیزی نداره
الان هم ممکنه خندت ببره ولی چند وقت دیگه که به این پی بردی اون موقع هم اگر بخندی یا گریه کنی تاثیری نداره
چون....
خواهش میکنم کامل بخونید
یعنی خداوکیلی انقد بیکارید؟
بسه دیگه خجالت بکشید انقد میاید بازی میکنید خجالت بکش عزیز من
فکری به حال زندگیت کن کارمندی بچسب به زن و بچت یکم با اونا سر کن تا حالا فکر کردی چرا اخلاقت متفاوت شده؟یا خشن خشن شدی یا بی حوصله یا بیخیال بیخیال؟
محصلی بشین پایه درسات اگر حوصله درس نداری برو یه فنی یاد بگیر
الان اومدم میبینم باز بعضیا چسبیدن به بازی
بازی جز ضرر و بدبختی چیزی نداره نه از لحاظ پولی و وقتی که از لحاظ روحی روانی هی میگی تاثیری روم نداره مگه باید همون لحظه تاثیر بذاره؟
اگر بیکار بیکاری برو یه کاری پیدا کن کار نیست کارگری هست
فک کردی اون 1 میلیونی که از اینجا در میاری عرض دو ماه یا بیشتر چه تاثیری داره؟هیچی جز بدبختی
اگر کاری پیدا کنی تو این دوماه هم استاد میشی تو کارت هم چند برابر این پول در میاری
اگر هم واسه سرگرمی بازی میکنی
واقعا متاسفم واست
سرگرمی بدی رو انتخاب کردی چون جز ضرر روحی فکری چیزی نداره
الان هم ممکنه خندت ببره ولی چند وقت دیگه که به این پی بردی اون موقع هم اگر بخندی یا گریه کنی تاثیری نداره
چون....
Moein4321