اگه تو اتحاد هستی به یکی از مدیرای اتحادت که از اون قوی تره بگو بهش بفهمونن که نباید بهت حمله کنه
کسی که فارمه توی اتحاد قوی راش نمیدن
من قبلاً تو اتحاد پنجم سرور بودم بعد یه مدت فارم شدم بعدش از طرف خواستم بهم حمله نکنه اونم قبول کرد از اینم گذشته تو از کجا میدونی کسی که اینو فارم کرده خیلی گندست بعدشم یعنی الآن تو اتحادهای صفحه ی اول فارم وجود نداره تو بیشترشون فارم هست
منظورش با جمعیت 9 بود ( )
جمعیتش 137 هست
مرسی از راهنمایی دوستان.
تقصیر خودمه که از همون اول شروع سرور 32 اصلا نیرو سازی نکردم و فقط داشتم تولید منابعمو بالا میبردم فکر نمیکردم که اینجوری بشه!
من تو سروز 31 نزدیک به 1م نیرو داشتم و کسی جرات نداشت بهم حمله کنه
منم همین اتفاق تو سرور 32 واسم افتاد.هم اتحادی ها هم کمک نکردن.مجبور به حذف شدم
نیست
[quote][div][b]خروس-سرخ[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lordmorteza1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]اگه تو اتحاد هستی به یکی از مدیرای اتحادت که از اون قوی تره بگو بهش بفهمونن که نباید بهت حمله کنه:icon_10:[/div][/quote]
کسی که فارمه توی اتحاد قوی راش نمیدن[/div][/quote]
من قبلاً تو اتحاد پنجم سرور بودم بعد یه مدت فارم شدم بعدش از طرف خواستم بهم حمله نکنه اونم قبول کرد از اینم گذشته تو از کجا میدونی کسی که اینو فارم کرده خیلی گندست بعدشم یعنی الآن تو اتحادهای صفحه ی اول فارم وجود نداره تو بیشترشون فارم هست:icon_10:[/div][/quote]
منظورش با جمعیت 9 بود :) ( :lol: )[/div][/quote]
جمعیتش 137 هست:icon_10:[/div][/quote]
مرسی از راهنمایی دوستان.
تقصیر خودمه که از همون اول شروع سرور 32 اصلا نیرو سازی نکردم و فقط داشتم تولید منابعمو بالا میبردم فکر نمیکردم که اینجوری بشه!:icon_6:
من تو سروز 31 نزدیک به 1م نیرو داشتم و کسی جرات نداشت بهم حمله کنه :icon_6:[/div][/quote]
منم همین اتفاق تو سرور 32 واسم افتاد.هم اتحادی ها هم کمک نکردن.مجبور به حذف شدم:icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.