bingo55521m18072sbingo55521m18072sbingo55521حضور رویایی؟ آقا من با دوتا از اینا مشکل فوق العاده شدید دارم که اصلا مرامو مردونگیو تو بازی رعایت نکردن.بعدا میشن هضور رویایی.لطفا شما هم مطالب وبلاگی که..کپی نکن
داداش همه جور آدمی پیدا میشه. مشکلی که منو شما با کسی داشته باشیم که مهم نیست تو این جور بازیکنها آدم مغرور هم پیدا میشه. مثل سرور ۶ که دلیل باختن بهترینها غرور چندتا بازیکن بود که اسم نمیبرم.
کلا به قدرت که میرسن جوگیر میشن. منم که اولش گفتم این مطلب و جایی دیدم چرا منو میزنی
ولی اگه قراره سرور قهرمانها باش و همه شرکت کنن دیگه چه فرقی با سرورهای دیگه داره ؟
آره حرفتو قبول دارم.غرور خیلی بده.نه واسه چی بزنم.داریم حرف میزنیم
شما تیم نداری?
ولی مثلا تو هر سرور ۲دسته وجود داشته...حالا همهٔ این دستها کنار هم قرار بگیر عجب سروری میشه.
پر حاشیه...همهٔ حاشیههای تمام سرورها جمع میشه تو یه سرور .* سرور ۷. سرور ۵. یا بقیه سرور ها...............
از یه طرف جالب میشه از یه طرف گند و نامردی.......ولی فکر کنم در مورد سرور قهرمانان اشتباه کنی چون انجوری دیگه اسمش بی معنی میشه. شرایط سرور باید جوری باشه که یکسری افراد خاص دعوت بشن وگرنه همه بتونن عضو شن که میشه مثل بقیه سرور ها
تیم لازم نیست که من با هرکی باشه رفیقم میشم وهر سرور تیم جدیدتر.اگه منظورت مسله حسینه که نه من اونطوری بازی نمیکنم.من هر سرور اتحاد های جدید تر و دوستانه هم اتحادی جدیدتر پیدا میکنم.اینطوری راحت ترم.
ولی در مورد این که دعوتنامه نمیفرستند.اگه فکر میکنی دروغ میگم. از تیکت پشتیبانی عکس بگیرم.
نه داداش نگفتم که دروغ میگی. منظورم اینه که اگه اینجوری باشه خیلی خنده داره.عین این میمونه که تو ظرف سوراخ هی آب بریزیم بعدش پر نشه. یعنی کار بی هود و بی فایده.سرور قهرمانان نباشه بهتره
در مورد اینکه شما هم باهمه دوست میشی داداش تو این سرورها که من دیدم هیچ وقت نمیشه دوست واقعیی پیدا کرد آخر سرور آدم تازه میفهمه کی دوست واقعیش هست و کی نیست.خیلی نامردی میشه
من به بچه خوشگلا میدم بوس بجا تنبیه...