فعلا به دلیل ارزوی دامپزشکی میتونم بگم 39 تا پرنده حدود 15 تا حیوون کوچولو و فک کنم یه 4 تایی بچه گربه داشته باشم دقیق نمیدونم اخه با ماماناشون قاطی میکنم اما یکیشون اسمش برفی هست یکی از همسترامم میمی اون یکی همسترم میکا بقیه خوکچه هامم همشون اولشون س دارن اخرشونم لیک همه پرنده هامم اسماشون با س شروع میشه شده یه اسم از خودم براشون بسازم اما س باشه اولش اسم بقیه گربه هام بجز برفی میشه خال خالی ملوسک و زغالی ولی میگم بازم باید حیوون داشته باشم کمه خب
سارا خانوم
فعلا به دلیل ارزوی دامپزشکی میتونم بگم 39 تا پرنده حدود 15 تا حیوون کوچولو و فک کنم یه 4 تایی بچه گربه داشته باشم دقیق نمیدونم اخه با ماماناشون قاطی میکنم اما یکیشون اسمش برفی هست یکی از همسترامم میمی اون یکی همسترم میکا بقیه خوکچه هامم همشون اولشون س دارن اخرشونم لیک همه پرنده هامم اسماشون با س شروع میشه شده یه اسم از خودم براشون بسازم اما س باشه اولش اسم بقیه گربه هام بجز برفی میشه خال خالی ملوسک و زغالی ولی میگم بازم باید حیوون داشته باشم کمه خب
کبوتر نگه دار
کبوتر اصلن خوشم نمیاد
سارا خانوم
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div]فعلا به دلیل ارزوی دامپزشکی میتونم بگم 39 تا پرنده حدود 15 تا حیوون کوچولو و فک کنم یه 4 تایی بچه گربه داشته باشم دقیق نمیدونم اخه با ماماناشون قاطی میکنم اما یکیشون اسمش برفی هست یکی از همسترامم میمی اون یکی همسترم میکا بقیه خوکچه هامم همشون اولشون س دارن اخرشونم لیک همه پرنده هامم اسماشون با س شروع میشه شده یه اسم از خودم براشون بسازم اما س باشه اولش اسم بقیه گربه هام بجز برفی میشه خال خالی ملوسک و زغالی ولی میگم بازم باید حیوون داشته باشم کمه خب[/div][/quote]
کبوتر نگه دار:icon_10:[/div][/quote]
کبوتر اصلن خوشم نمیاد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.