نه کلا برای هر شهر میتونی 10 تا بزنی برای تاسیس 2 تاشهر.البته با مهاجرت هم میشه غارت بزنی ولی دیوونگیه!!!!!!
اتفاقا خیلی هم عالیه شما متوجه نیستی من خودم 10 تا شهرو با مهاجر میزنم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]نه کلا برای هر شهر میتونی 10 تا بزنی برای تاسیس 2 تاشهر.البته با مهاجرت هم میشه غارت بزنی ولی دیوونگیه!!!!!!:lol::lol:[/div][/quote]
نه کلا برای هر شهر میتونی 10 تا بزنی برای تاسیس 2 تاشهر.البته با مهاجرت هم میشه غارت بزنی ولی دیوونگیه!!!!!!
عزیزم باریک الله
اگه یه نیزه دار طرف داشته باشه اونوقت هم میزنی!!!!!!!
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]نه کلا برای هر شهر میتونی 10 تا بزنی برای تاسیس 2 تاشهر.البته با مهاجرت هم میشه غارت بزنی ولی دیوونگیه!!!!!!:lol::lol:[/div][/quote]
اتفاقا خیلی هم عالیه شما متوجه نیستی من خودم 10 تا شهرو با مهاجر میزنم[/div][/quote]
عزیزم باریک الله
حیف که دیگه بازی نمیکنم وگرنه صفر مطلق میدونی چیه ؟؟؟؟
منفیت میکردم
این همه هم فارم منو نزن اسمت میره تو فارمام ها
حواست باشه نگی نگفتی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]به به حسین ترسو:lol:[/div][/quote]
حیف که دیگه بازی نمیکنم وگرنه صفر مطلق میدونی چیه ؟؟؟؟
منفیت میکردم:lol::lol::lol:
این همه هم فارم منو نزن اسمت میره تو فارمام ها
حواست باشه نگی نگفتی
عزیزم باریک الله
یه نیزه دارم داشته میزنم؟؟؟؟؟؟
داداش انگار متوجه نشدی دوستمون گفت 4000 تا میاره یعنی چی؟
یعنی شهرای 9 تایی رو بفرستی کل منابع رو جمع میکنه میاره
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]نه کلا برای هر شهر میتونی 10 تا بزنی برای تاسیس 2 تاشهر.البته با مهاجرت هم میشه غارت بزنی ولی دیوونگیه!!!!!!:lol::lol:[/div][/quote]
اتفاقا خیلی هم عالیه شما متوجه نیستی من خودم 10 تا شهرو با مهاجر میزنم[/div][/quote]
عزیزم باریک الله
[/div][/quote]
یه نیزه دارم داشته میزنم؟؟؟؟؟؟
داداش انگار متوجه نشدی دوستمون گفت 4000 تا میاره یعنی چی؟
یعنی شهرای 9 تایی رو بفرستی کل منابع رو جمع میکنه میاره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.