hossein shabani
دوستان گل این بحثم جدیست چون اگه دقت کرده باشید کارشناس دیگه جوابی نداد پس یعنی حق با منه
من پست را ادامه ندادم، چون پاسخ کافی در دو ارسال قبلی خدمت شما ارسال شده است. حالا اینکه شما شاید دوست داشته باشید، تولید منابع 100 برابر این چیزی که هست، باشه و یا قیمت سربازها رایگان باشه، دلیل بر لزوم نیاز بر تغییرات نیست. بازی استراتژیک یک زنجیره است و یک داستان کامل، همه چیز بر اساس یکسری قانون و داستان به هم متصل هستند و همه چیز از روی حساب و کتاب تعیین شده است.
اگر اینجوری نبود که خب شاید از همه راحت تر این بود که تولید منابع بی نهایت بود و قیمت ساخت سربازها هم رایگان و ظرفیت انبار هم بی نهایت و . . .
اینجوری که دیگه نمی شه استراتژیک !!
بازی استراتژیک یعنی مدیریت منابع برای رسیدن به بهینه ترین نتیجه
مدیریت انبار، سرباز ها، معادن، مزرعه و . . . یک بازی استراتژیک را می سازند و هر چه این کار جدی تر باشد، بازی جذاب تر می شود.
دوست عزیز اینکه شما می فرمایید به " من به بازی های دیگر کاری ندارم " جواب خوبی نبود. زیرا دلیل اینکه من خدمت شما مقایسه کردم با سایر بازی ها بر این اساس بود که همه این بازیها هم خانواده هستند و شما می توانید در یک مقایسه متوجه شوید که چقدر در آن بازی ها قوانین جدی و سخت گیرانه در نظر گرفته شده است تا بازیکنانی که واقعا قدرت مدیریت استراتژیک دارند، پیشرفت کنند و برنده شوند، نه فقط کسی که بیشتر پای بازی وقت می گذارد.
در واقع اگر ظرفیت انبار بی نهایت، تولید بی نهایت، قیمت ها کاملا ارزان و . . . شود، بازی دیگر اصلا استراتژی نیست و می شود وقت پر کن، یعنی هر * بیشتر پای * است، برنده است و دیگر خلاقیت، هوش و مدیریت جایی در بازی ندارند.
با این وجود ما در عصرپادشاهان سعی کرده ایم، ساده ترین معیارها و حداقل ها را در نظر بگیریم، تا خیلی بازی سنگین و فکری نشود. اما فقط برای مقایسه خدمت شما عرض می کنم که
+ انبار در ترواین ظرفیت اش 80 هزار تا می باشد. البته در آن بازی می توانید چند انبار در یک شهر بسازید، که در حتی مثلا اگر 10 انبار بسازید و همه را نیز به سطح 20 برسانید ( یعنی200 لول انبار سازی کنید - به هزینه این کار دقت کنید - ) نهایت ظرفیت انبار شما 800 هزار تا خواهد شد.
+ انبار در بازی های گرپولیس ، وایدگان - ستلرز بین 90 تا 200 هزار ظرفیت دارد و امکان ساخت چند انبار نیز وجود ندارد.
+ انبار در عصرپادشاهان بدون سکه 3,600,000 واحد از هر منبع و با سکه 7,200,000 واحد ظرفیت دارد.
نکته : در عصرپادشاهان انبار کار نگهداری تولیدات معادن و گندم را همزمان انجام می دهد. اما در سایر بازی های ( تقریبا تمام بازی ها ) انبار فقط تولید معادن را نگهداری می کند و برای نگهداری گندم، ساختمان دیگری معمولا به نام انبار گندم یا انبار غذا باید بسازید. یعنی برای رسیدن به آن ظرفیت هایی که در بالا گفتم شما باید دو ساختمان را همزمان ارتقا بدهید.