من این خبر را تکذیب میکنم
کقام معظم رهبری مدظله عالی
رییس جمهورو لاریجانی این خبر رو تکذیب کردن بچه خا نترسین نترسین ما همه با هم هستیم
هیچی نمیشه
تو که مرده بودی؟
بازگشت adreno به صحنه
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من این خبر را تکذیب میکنم
رییس جمهورو لاریجانی این خبر رو تکذیب کردن بچه خا نترسین نترسین ما همه با هم هستیم
هیچی نمیشه
[/div][/quote]
تو که مرده بودی؟ :|
هیچی نمیشه
یا امامزاده بــیژن
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من این خبر را تکذیب میکنم
هیچی نمیشه
[/div][/quote]
:shock::o:shock::o:(:shock::shock::o
یا امامزاده بــیژن
هیچی نمیشه
یا امامزاده بــیژن
یا ابلفضل مردگان زنده شدند ال فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراااااااااااااااااااااااار
بازگشت adreno به صحنه
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من این خبر را تکذیب میکنم
هیچی نمیشه
[/div][/quote]
یا امامزاده بــیژن[/div][/quote]
یا ابلفضل مردگان زنده شدند ال فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراااااااااااااااااااااااار
هیچی نمیشه
یا امامزاده بــیژن
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من این خبر را تکذیب میکنم
هیچی نمیشه
[/div][/quote]
یا امامزاده بــیژن[/div][/quote]
:|
من نگفتم که همین فردا میمیرم ممکن فردا یا چندروز دیگه بمیرم
-----------
سلاااااااااااااااااااااااااااااام .............. چه خبرررررررررررررررررر .......... ؟؟؟
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]من نگفتم که همین فردا میمیرم ممکن فردا یا چندروز دیگه بمیرم[/div][/quote]
-----------
سلاااااااااااااااااااااااااااااام .............. چه خبرررررررررررررررررر .......... ؟؟؟
داداشیای گل نترسین باو
اینو پارسال هم میگفتن
پارساله پارسال هم میگفتن
پارساله پارساله پارسال رو خبر ندارم
زمین تو تاریکی نمیره پارسال میگفتن نصرت بیناموس میگه فلان روز زمین نابود میشه و شب میشه و ازین چرتا باو همش خرافاته محضه
این فامیلی رو کی روش گذاشت
والا معلوم نیست قضیه از جایی که تو مدرسه بهم میگن
بازگشت adreno به صحنه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]داداشیای گل نترسین باو
اینو پارسال هم میگفتن
پارساله پارسال هم میگفتن
پارساله پارساله پارسال رو خبر ندارم
زمین تو تاریکی نمیره پارسال میگفتن [b]نصرت بیناموس[/b] میگه فلان روز زمین نابود میشه و شب میشه و ازین چرتا باو همش خرافاته محضه[/div][/quote]
این فامیلی رو کی روش گذاشت:icon_10:[/div][/quote]
والا معلوم نیست قضیه از جایی که تو مدرسه بهم میگن :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.